środa, 17 stycznia 2018

I udenlandske lotterier, som Euro Millions eller Powerball, kan du spille på 7 forskellige måder. Spilleren har et valg af 7 attraktive pakker:

Standardpakke
Denne meget enkle og yderst lukrative spilmulighed giver spillere mulighed for at købe lotteribud på en gang på deres valgte tidsperiode: en uge, en måned, tre måneder, seks måneder og et år. Og det er alt et klik med musen. Da skæbnen købes i store mængder, modtager spilleren automatisk en rabat på op til 25%.

pakke Super7
Denne pakke tilbyder spillere, der deltager i deres udvalgte 7 lotterier og det samme som i Standardpakken, der kan spilles af dem i en bestemt periode. Priserne i denne pakke er også diskonteret.

pakke Big5
Big5 er en af ​​lotteripakkerne, der indeholder de 5 mest populære lotteri: Euromillions, EuroJackpot, SuperEnaLotto, Mega Millions og Powerball. Spilleren så involveret i alle de 5 valgte ved lotteriet på det tidspunkt. Denne pakke tilbyder rabat, afhængig af størrelse.

spil system
Spillere kan øge deres chancer for at vinde ved at tilføje tre ekstra tal til dine planter, og systemet vil generere alle mulige kombinationer ved hjælp af numre valgt af spilleren lotto.

Hurtigt spil
Denne mulighed giver spillerne mulighed for at vælge et foretrukket lotteri og afspille det i et begrænset tidsrum med et enkelt klik. Spilleren har mulighed for at spille en plante i hver lotteritegning valgt af ugen eller måneden.

IntelliSpil
Det er ellers et intelligent spil, der giver spillere mulighed for at indstille parametrene i spillet, så jeg aldrig har savnet en vigtig tegning for dem. System på deres vegne vil deltage i lotteriet i henhold til deres valgte indstillinger, for eksempel i deres foretrukne tid, eller når jackpotten når en vis størrelse af dem. For at gøre denne mulighed mulig, skal spilleren have penge på din konto online.

Multiplikator
For et mindre gebyr har spillere mulighed for at gange deres gevinster 2, 3 eller 4 gange ved at vælge multiplikatorer. Det gælder ikke for gevinster i I og II grad.

Vent ikke længere længere! SPIL OM hundreder af millioner i dag! Klik på banneret ved siden af ​​det og abonner!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: