środa, 17 stycznia 2018

U stranim lutrije, kao što su Euro Millions ili Powerball, možete igrati na 7 različitih načina. Igrač ima izbor od 7 atraktivnih paketa:

Standardni paket
Ova vrlo jednostavna i izuzetno unosna opcija igara omogućuje igračima da kupuju lotoške oklade na sve odjednom, na odabrano vremensko razdoblje: tjedan, mjesec, tri mjeseca, šest mjeseci i godinu dana. I to je sve jednim klikom miša. Budući da se sudbina kupuje u velikim količinama, igrač automatski dobiva popust od 25%.

paket Super7
Ovaj paket nudi igračima koji sudjeluju u odabranim 7 lutrije i isti kao u Standardnom paketu, oklade se mogu igrati za određeno vremensko razdoblje. Cijene u ovom paketu također su diskontirane.

paket Big5
Big5 je jedan od lutrijskih paketa koji sadrži 5 najpopularnijih lutrija: Euromillions, EuroJackpot, SuperEnaLotto, Mega Millions i Powerball. Igrač je tako uključen u svih pet izabranih lutrija do tog vremena. Ovaj paket nudi popust, ovisno o veličini.

igra sustav
Igrači mogu povećati svoje šanse za pobjedu dodavanjem tri dodatna broja na vaše biljke, a sustav će generirati sve moguće kombinacije koristeći brojeve koje odabere loto igrač.

Brza igra
Ova opcija omogućuje igračima da odaberu željenu lutriju i igraju ga za ograničeno vrijeme, jednim klikom. Igrač ima izbor igranja jedne tvornice u svakoj ždrijebi za lutrije odabranog tjednom ili mjesecom.

IntelliPlay
To je inače inteligentna igra koja omogućuje igračima da postavljaju parametre igre tako da nikada nisam propustio važan nacrt za njih. Sustav će u svoje ime sudjelovati u lutriji, prema odabranim postavkama, primjerice u željenom vremenu ili kada jackpot dostiže određenu veličinu. Da biste omogućili tu opciju, igrač mora imati sredstva na vašem računu na mreži.

Multiplikator
Za malu naknadu, igrači imaju priliku množenjem svojih dobitaka 2, 3 ili 4 puta odabirom množitelja. Ne odnosi se na dobitke I i II stupnjeva.

NE Čekajte duže! PLAY ABOUT stotine milijuna DANAS! Kliknite na banner pokraj njega i pretplatite se!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: