wtorek, 23 lipca 2013

Power Ball

Maitinimo kamuolys buvo JAV, valdo Tarptautinės asociacijos Lotto, kuris MUSL. Piešiniai yra kiekvieną trečiadienį ir kas ne 22:59 Rytų laikas JAV Maitinimo Rutuliniai loterijos šeštadienį centrinė JAV 21:59. Laimingas skaičius loterijos Power Ball yra laikomi Vakarų Des Moines, Iowa MUSL. 

Ką daryti, kad laimėti? Tai paprasta! Jei tiksliai prognozuoti 5 numerius iš 59 numerių, taip pat iš 39 numerių. Papildoma skaičius - 1 iš 39 - tai Powerball. Baltoji rutuliai yra skaičiai nuo 1 iki 59, o raudoni rutuliai yra 1-39 

Minimalus kaupimo Powerball yra iki $ 20 milijonų. Bet kaupimas, jei niekas visi numeriai bus padidinta kiek $ 5 mln. Laimėjimo Power Ball yra mokama už 29 metų, lygiomis dalimis. Jei visi numeriai teisingai patars mažai žmonių, laimėti yra padalintas į lygias dalis tų nedaugelio žmonių. Aukščiausios kaupimo Power Ball buvo $ 365 000 000 mln. Laimėk šią milžinišką sumą, kuri buvo padalyta į aštuonis žmones, buvo 2006/02/18. 

Kaip žaisti Maitinimo balais?

  • Jūs turite sukurti savo individualų sąskaitos svetainėje dalyvauja talonų Power Ball pardavimas. Paspaudę ant banerio, kad yra išvardyti šalia, tai galite padaryti greitai ir lengvai.
  • Kai prisijungiate prie savo sąskaitos, pasirinkite loterijas, kuriame norite žaisti, ir numatyti laimingas numeriai.
  • Pasirinkite savo pasirinktą loterijos datą ir atkreipia skaičių.
  • Paspauskite "Pridėti įmonę." Augalai buvo pridėta ir jūs toliau galite lažybų arba eikite į apmokėjimą.
  • Kai visi statymai, paspauskite "Tęsti".
  • Sumokėti už statymai patalpinti.
  • Po apmokėjimo jūs gausite elektroniniu paštu patvirtinimą ir lažybų patalpinti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: