wtorek, 23 lipca 2013

EURO MILLIONS

Igra dolazi iz Europe. Kuponi se igrati Euro Millions se mogu kupiti u Australiji, Belgiji, Španjolskoj, Francuskoj, Irskoj, Luksemburgu, Portugalu, Švicarskoj i Velikoj Britaniji. 
Kuponi se mogu kupiti, naravno, također diljem svijeta putem interneta na vrlo jednostavan način. Jednostavno se prijaviti na stranicu koji su uključeni u prodaju ulaznice Euro Millions. Klikom pored banner, to možete učiniti. Nakon registracije na stranici su uključeni u prodaju ulaznice Euro Millions, možete odabrati svoj sretan broj, broj i datum privlači privlači s odabranim brojevima. 

Prvo izvlačenje održano 2004/2/13 u Parizu. Crteži su u Parizu na svaki utorak i petak. Euro Millions crtati vrijeme je 21:25 (GMT). Crteži su organizirani u Španjolskoj loto Loterias y Aquestas des Estad u Francuskoj lutriji Francaise des Jeux (poznat u Francuskoj kao operator više gaming strojeva). U Velikoj Britaniji je u organizaciji lutrije Camelot. 

Pravila igre: 
5 brojeva su izvučeni iz 50 brojeva koji su u stroj zvan Stresa. Osim toga, postoje dva broja izvučeni 1 do 11, koja se nalazi u stroju Paquerette. Glavna nagrada je najmanje 15 milijuna eura, ovo je početna akumulacija u Euro Millions. Za pobjedu je glavnu nagradu, morate pogoditi sve brojeve. U lipnju 2007, Euro Millions otvorena u Portugalu i Irskoj, dodatnu uslugu - Euro Millions Plus. Igrač plaćanje dodatnih € 1 može učiniti dodatne oklade, tako da se može pobijediti dodatni pola milijuna. 

U srpnju 2011 Škotskoj, došao najveće pobjede u Euro Millions. Iznosio je 185 000 eura 000 milijuna. 

Vjerojatnost za pobjedu pogoditi sve brojeve, a time i osvojiti glavnu akumulacije u Euro Millions je 1:76,275,360 
Vjerojatnost udara bilo pobjedu su 1 do 24 
31. srpanj 2005, što je rezultiralo u 9 puta akumulacije Euro Millions loto jackpot je 115.000.000 €. Karta je kupljena u Garryowen, Limerick, Irska i pobijediti je Dolores McNamara. To se događa da se sretni dobitnik ne prima svoju plaću. Onda je njegova pobjeda prolazi na sljedeću izvući. Osvojite Euro Millions su oslobođene poreza. Iznimka je Švicarska, gdje ćete morati platiti porez na dobitke. 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: