wtorek, 23 lipca 2013

POWER BALL

Power Ball je u SAD-u, upravlja Međunarodna udruga Lotto, koji MUSL. Crteži su svake srijede i svake subote u 22:59 Eastern Time SAD Power Ball lutrije u središnjem SAD-u je u 21:59. Lucky brojeve lutrije Power Ball je održan u MUSL u West Des Moinesu, Iowa. 

Što učiniti kako bi pobijediti? To je jednostavno! Ukoliko točno predvidjeti 5 brojeva od 59 brojeva, plus niz od 39 brojeva. Dodatni broj - 1 od 39 - to je Powerballa. Bijele kuglice su brojevi od 1 do 59, a crvenih kugli su 1 do 39 

Minimalna akumulacije u Powerball je i do 20 milijuna dolara. Bilo akumulacija, ako nitko nije svi brojevi će biti povećana za čak 5 milijuna dolara. Pobjednički Power Ball je plaća za 29 godina, u jednakim ratama. Ako su svi brojevi ispravno će vam preporučiti nekoliko ljudi, pobjeda je podijeljena na jednake dijelove za onih nekoliko ljudi. Najveći akumulacije u Power Ball je 365 $ 000 000 milijuna kuna. Osvojite ovaj gigantski iznos koji je podijeljen u osam ljudi, bio 2006/02/18. 

Kako igrati Power Ball?

  • Morate postaviti pojedinačni račun na mjestu koji su uključeni u prodaju vaučera Power Ball. Klikom na banner koji je naveden sljedeći, to možete učiniti brzo i jednostavno.
  • Kada se prijavite u vaš korisnički račun, odaberite lutrije u kojoj želite igrati i predvidjeti sretan broj.
  • Odaberite datum kojeg ste izabrali loto brojeve i broj privlači.
  • Pritisnite "Dodaj biljka." Biljke su dodane i možete nastaviti klađenje ili odlazi na plaćanje.
  • Kada se sve oklade, pritisnite "Nastaviti".
  • Plaća za oklade.
  • Nakon plaćanja dobiti ćete potvrdu e-poštom i oklade.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: