wtorek, 23 lipca 2013

Euro Millions

Hra pochádza z Európy. Kupóny hrať Euro Millions je možné zakúpiť v Austrálii, Belgicku, Španielsku, Francúzsku, Írsko, Luxembursko, Portugalsko, Švajčiarsko a Veľká Británia. 
Poukážky je možné zakúpiť samozrejme aj po celom svete prostredníctvom internetu veľmi jednoduchým spôsobom. Stačí sa zaregistrovať na stránkach zaoberajúca sa predajom na Euro Millions vstupeniek. Kliknutím na tlačidlo Ďalej na banner, môžete to urobiť. Po registrácii na webe sa podieľajú na predaji Euro Millions vstupenky si môžete vybrať svoje šťastie čísla, počet a čerpá dáta čerpá s vybranými číslami. 

Prvá remíza sa konal 13.02.2004 v Paríži. Výkresy sú v Paríži v dňoch každý utorok a piatok. Euro Millions remíza čas 21:25 (GMT). Kresby sú usporiadané v Španielsku lotto Loterias y Aquestas des Estado vo Francúzsku lotérii Francaise des Jeux (známy vo Francúzsku ako prevádzkovateľ niekoľkých hracích automatov). Vo Veľkej Británii lotérie organizuje Camelot. 

Pravidlá hry: 
5 čísel sú čerpané z 50 čísel, ktoré sú v počítači tzv Stresa. Navyše, existujú dve čísla boli 1 až 11, ktorý sa nachádza v stroji Paquerette. Hlavnou cenou je najmenej 15 miliónov eur, to je počiatočná akumulácia v Euro Millions. Ak chcete vyhrať hlavnú cenu, musíte zasiahnuť všetky čísla. V júni 2007, Euro Millions v Portugalsku a Írsku, ďalšiu službu - Euro Millions Plus. Hráč na výplatu ďalšie 1 euro je možné vykonať ďalšie stávky, takže môže vyhrať navyše pol milióna. 

V júli 2011 v Škótsku, prišiel z najväčších víťazstiev v Euro Millions. Predstavoval 185 000 euro 000 miliónov EUR. 

Pravdepodobnosť výhry hit všetkých čísel, a tak vyhrať hlavnú akumulácie v Euro Millions je 1:76,275,360 
Pravdepodobnosť nárazu akékoľvek víťazstvo je 1 - 24 
31. júla 2005, čo v 9-násobné akumuláciu battle Euro Millions Lotto sa 115 miliónmi eur. Lístok bol zakúpený v Garryowen, Limerick, Írsko a víťazstvo bolo Dolores McNamara. Stáva sa, že šťastný výherca nedostane odmenu. Potom sa jeho víťazstvo prechádza na ďalšiu remízu. Vyhrajte Euro Millions sú oslobodené od dane. Výnimkou je Švajčiarsko, kde budete musieť platiť daň z výhry. 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: