wtorek, 23 lipca 2013

EURO MILLIONS

Oyun Avrupa'dan geliyor. Euro Millions oyun Kuponlar Avustralya, Belçika, İspanya, Fransa, İrlanda, Lüksemburg, Portekiz, İsviçre ve İngiltere'de satın alınabilir. 
Fişler çok basit bir şekilde internet üzerinden de tüm dünyada, tabii ki, satın alınabilir. Sadece Euro Millions bilet satışı ile ilgili sitede kayıt. Bir pankart yanında tıkladığınızda, yapabilirsiniz. Euro Millions bilet satışı ile ilgili site üzerinde kayıt sonra, şanslı numaralar seçebilirsiniz sayısını çizer ve tarihi seçilen numaraları ile çizer. 

İlk çizmek Paris'te 13.02.2004 gerçekleşti. Çizimler her Salı ve Cuma günü Paris'te bulunmaktadır. Euro Millions saat 21:25 (GMT) 'dir çizin. Çizimler piyango Française des Jeux (çoklu oyun makineleri operatör olarak Fransa'da da bilinir) tarafından Fransa'da loto Loterias y Aquestas des Estad tarafından İspanya'da düzenleniyor. İngiltere'de piyango olarak Camelot tarafından organize edilmektedir. 

Oyun kuralları: 
5 numara Stresa denilen makine bulunan 50 numara çekilir. Buna ek olarak, makine Paquerette bulunan 1 ile 11 çekilmiş iki sayı vardır. Büyük ödül bu Euro Millions ilk birikimi olan, en az 15 milyon Euro'dur. Büyük ödülü kazanmak için, tüm sayıları vurmalısınız. Haziran 2007'de, Euro Millions Portekiz ve İrlanda, ek bir hizmet açıldı - Euro Millions Plus. Ek 1 euro ödenmesine oyuncu ek bahis yapabilirsiniz, fazladan yarım milyon kazanmak böylece. 

İskoçya Temmuz 2011 yılında, Euro Millions en büyük kazanmak geldi. O 185 000 000 milyon Euro olarak gerçekleşti. 

Bütün numaraları isabet kazanan ve böylece Euro Millions ana birikim kazanma olasılığı bir 1:76,275,360 olduğunu 
Kazanan tüm vurma olasılığı 1 ila 24 olan 
31 Temmuz 2005, 9 kat birikim Euro Millions Loto ikramiye sonucu 115.000.000 € oldu. Bilet Garryowen, Limerick, İrlanda satın kazanmak Dolores McNamara oldu. Bu şanslı onun ödül almadığı olur. Sonra kazanmak sonraki çizmek geçer. Milyonlarca vergiden muaf olan Euro kazanın. Istisna kazançlar üzerinden vergi ödemek zorunda nerede, İsviçre edilir. 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: