wtorek, 23 lipca 2013

Euro Millions

Žaidimas ateina iš Europos. Kuponai žaisti Euro Millions galima įsigyti Australijoje, Belgijoje, Ispanijoje, Prancūzijoje, Airijoje, Liuksemburge, Portugalijoje, Šveicarijoje ir Jungtinėje Karalystėje. 
Kuponai gali būti perkami, žinoma, taip pat visame pasaulyje, per labai paprastas būdas internete. Tiesiog užsiregistruokite svetainėje dalyvauja Euro Millions bilietų pardavimą. Paspaudus šalia reklama, tai galite padaryti. Užsiregistravę svetainėje dalyvauja Euro Millions bilietų pardavimą, galite pasirinkti jūsų laimingas skaičius, skaičius atkreipia ir datą atkreipia su pasirinktais numerių. 

Pirmas atkreipti įvyko 2004/02/13 Paryžiuje. Piešiniai yra Paryžiuje kiekvieną antradienį ir penktadienį. Euro Millions atkreipti laikas yra 21:25 (GMT). Brėžiniai rengiami Ispanijoje Lotto Loterias y Aquestas des Estad Prancūzijoje loterijos Francaise des Jeux (žinoma Prancūzijoje kelis lošimų automatų operatorius). JK loterijos organizuoja Camelot. 

Žaidimo taisyklės: 
5 numeriai sudarytas iš 50 skaičių, kurie į mašiną vadinamas Stresa. Be to, yra du skaičiai, sudaryti 1-11, kuris įsikūręs į mašiną Paquerette. Pagrindinis prizas yra bent 15 milijonų eurų, tai yra pradinis kaupimosi Euro Millions. Norėdami laimėti prizą, turite Hit visus numerius. 2007 m. birželio mėn Euro Millions atidarytas Portugalija ir Airija, papildomų paslaugų - Euro Millions Plus. Žaidėjas į papildomą 1 € mokėjimas gali įnešti papildomus statymus, kad gali laimėti papildomų puse milijono. 

Iš Škotijos 2011 m. liepos atvyko didžiausių laimėti Euro Millions. Tai sudarė 185 000 eurų 000 mln. 

Laimėti Hit visus numerius, ir tokiu būdu laimėti pagrindinį kaupimosi Euro Millions tikimybė yra 1:76,275,360 
Pataikyti bet laimėjimo tikimybė yra 1-24 
31 Lie 2005, todėl 9 kartus kaupimo Euro Millions Lotto Jackpot buvo 115 mln. Buvo pirktas bilietas į Garryowen, Limerick, Airija ir laimėti buvo Dolores McNamara. Taip atsitinka, kad laimingas nugalėtojas negauna savo atlygį. Tada jo laimėti pereina prie kito lygiosiomis. Laimėkite Euro Millions yra neapmokestinamas. Išimtis yra Šveicarijoje, kur jūs turite mokėti mokestį nuo laimėjimo. 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: