sobota, 28 września 2013

Què és elGordo de Nadal?
elGordo de Nadal és una loteria de temporada similar a la coneguda zona del Gros d'Estiu i El Niño. La borsa de premis és de fins 2520000000 d'euros! elGordo de Nadal ve d'Espanya, on el 98% de les persones el prenen com el compartir. En elGordo de Nadal també es pot jugar en línia sense sortir de casa, només ha de fer clic a qualsevol anunci.

Què és elGordo de Nadal?
En elGordo de Nadal normalment no seleccioneu els números. Aquí podeu comprar molt, implicat en una sèrie de premis de la rifa. Els elGordo de Nadal consisteix en un codi de nombres en el rang 00.000-99.999. La venda és el destí d'un màxim de 100 000.

Quins són els premis en elGordo de Nadal?
Premi principal és un hotel de 4 milions d'euros. Oportunitat de guanyar el premi principal és: 1:000 000, pel que és molt gran. Això vol dir que els 10 bitllets guanyadors de 2 milions. A més, 378.000 entrades ha patit una gran premi d'efectiu. Les probabilitats de guanyar són molt altes!


Quines són les possibilitats de guanyar el elGordo de Nadal?
L'oportunitat de guanyar La Grossa de Nadal és de 1-6,5. Les possibilitats són tan grans! La possibilitat de guanyar és de fins a 27 milions.

Quan és el sorteig elGordo de Nadal de 2013?
ElGordo de Nadal sorteig tindrà lloc el 22 desembre 2013 - just abans de Nadal.

Com comprar un lot en elGordo de Nadal?
És molt fàcil! Empresària en elGordo d'Estiu es poden comprar a través d'Internet. Simplement feu clic a qualsevol banner al nostre lloc web.

El que crida elGordo de Nadal?
ElGordo de Nadal sorteig es porta a terme a la sala de la Loteria Nacional a Madrid. Sant Ildefons estudiants treuen els seus números i cantar en públic.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: