sobota, 28 września 2013

Ce este elGordo de Navidad?
elGordo de Navidad este o nouă loterie sezonier similar cu popularul El Gordo de Verano și El Nino. Fondul de premiere este de până la 2.52 miliarde de euro! elGordo de Navidad provine din Spania, unde 98% din oameni o iau ca pondere. În elGordo de Navidad poate juca, de asemenea, on-line, fără a părăsi casa ta, pur și simplu faceți clic pe orice banner.

Ce este elGordo de Navidad?
În elGordo de Navidad nu selectează, de obicei numere. Aici cumpara un lot, care este implicat într-o serie de premii tombolă. Los elGordo de Navidad constă dintr-un cod de numere din intervalul 00000 - 99999. Vânzarea este soarta la fel de multe ca 100 000.

Care sunt premiile în elGordo de Navidad?
Premiul principal este de 4 milioane de euro. Sansa de a castiga premiul principal este 1:000 000, deci este foarte mare. Acest lucru înseamnă că cele 10 de bilete câștigătoare de 2 milioane de euro. În plus, 378 de mii de bilete câștigă un premiu mare de bani. Șansele de a câștiga sunt foarte mari!


Care sunt șansele de a câștiga elGordo de Navidad?
Șansa de a câștiga El Gordo de Navidad este de 1 la 6.5. Șansele sunt atât de foarte mare! Posibilitatea de a câștiga este de până 27 milioane.

Când se trage elGordo de Navidad în 2013?
ElGordo de Navidad tragere la sorți va avea loc pe 22 decembrie 2013 - chiar înainte de Crăciun.

Cum să cumpere un lot de la elGordo de Navidad?
Este foarte simplu! De afaceri pe elGordo de Verano pot fi achiziționate de pe internet. Doar faceți clic pe orice banner pe site-ul nostru.

Ceea ce atrage elGordo de Navidad?
ElGordo de Navidad egalitate are loc în sala de Loteria Nacional din Madrid. San Ildefonso elevi atrage numărul lor și le cânte în public.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: