sobota, 28 września 2013

Hva er ElGordo de Navidad?
ElGordo de Navidad er en ny sesongbasert lotteri lik den populære El Gordo de Verano og El Nino. Premiepotten er opp til 2520 millioner euro! ElGordo de Navidad kommer fra Spania, hvor 98% av folk tar det som aksjen. I ElGordo de Navidad kan også spille online uten å forlate hjemmet, klikker du bare på noen banner.

Hva er ElGordo de Navidad?
I ElGordo de Navidad ikke velger normalt tallene. Her kjøper mye, som er involvert i en rekke tombola premier. Los ElGordo de Navidad består av en kode på tall i området 00000-99999. Salget er skjebnen til så mange som 100 000 personer.

Hva er premiene i ElGordo de Navidad?
Hovedpremien er en 4 millioner euro. Sjanse til å vinne hovedprisen er 1:000 000, så det er veldig stort. Dette betyr at de 10 vinnende billetter av 2 millioner. I tillegg vinner 378 000 billetter en stor pengepremie. Oddsen for å vinne er svært høy!


Hva er sjansene for å vinne ElGordo de Navidad?
Sjansen for å vinne El Gordo de Navidad er 1 til 6,5. Sjansene er så veldig stor! Muligheten for å vinne er en økning på 27 millioner kroner.

Når er trekningen ElGordo de Navidad i 2013?
ElGordo de Navidad Trekningen vil finne sted på 22 desember 2013 - like før jul.

Hvordan kjøpe mye på ElGordo de Navidad?
Det er veldig lett! Forretningskvinne på ElGordo de Verano kan kjøpes via Internett. Bare klikk på en banner på våre nettsider.

Hva trekker ElGordo de Navidad?
ElGordo de Navidad trekningen finner sted i hallen Lottery Nacional i Madrid. San Ildefonso skoleelever trekke sine tall og synge dem i offentligheten.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: