środa, 21 sierpnia 2013

Евро Милиони е най-популярният европейски, международни лотария, която организира френски лотария Francaise де Jeux, Камелот от Великобритания и испанската лотария у Apuestas де estada. Евро Милиони е известен също като Euro Lotto. Първоначално Тото Euro е създаден през 1994 г., но поради различни проблеми, които не работят. Евро Милиони е създадена 07 февруари 2004 (събота). Първото теглене се проведе на 13.02.2004 г. в Париж. Рисунки се провеждат всеки вторник и петък в Париж. Първата награда е 15,0 милиона евро. В началото на Евро Милиони е на разположение във Франция, Испания и Англия. По-късно се присъедини Euro Millions Португалия, Ирландия, Австрия, Белгия, Люксембург и Швейцария. Това беше направено в жребия, който бе 08 октомври, 2004. Фактът, че играта се играе толкова, колкото девет европейски страни са много големи джакпоти. Най-малкото, можете да спечелите в EuroMillions 15,0 милиона евро. Разбира се, това натрупване може да се увеличи, когато никой не удари джакпота.

Записът Спечелил: 31 Юли 2005, 9-кратно натрупване Euro Millions Тото джакпот е 115,0 милиона евро. Билетът купи Долорес Макнамара, майка на шест деца в Garryowen, Лимерик, Ирландия. 3 Февруари, 2006, след 11 последователни джакпот джакпота Euro Lotto е £ 125 194 303. Спечелване разделен на трима играчи (по един от Португалия и две във Франция). Това е най-голямата награда в европейската лотария. 3 Февруари, 2006, в резултат на натрупване на 11 лотарията, Euro Millions лотарията джакпот достигна гигантски размер на 180,0 милиона евро (740 милиона). Печелившите числа идентифицирани трима души - двама от Франция и един от Португалия. Всяко лице, което е спечелил 60 милиона евро. 8 май 2009 г. - Испания. Player е спечелил 126 милиона евро. 8 октомври 2010 във Великобритания най-голямата победа е 129 818 430 евро, всички номера, удари един човек.

Правила на играта: За да спечелите джакпотите (джакпот), трябва да удари 5 номера от 50 рандомизирани и две от 11-те номера. Натискането на всички тези номера може да бъде милионер! Шансовете за спечелване на голямата награда са в един 116 000 000

Как да играем? The EuroMillions освен по традиционния начин, можете да играете онлайн. Много е лесно! Трябва да се регистрирате сметката си, като кликнете върху всеки банер горе. След това, на тази страница можете да изпратите растения. Плащанията са много прости. Можете да платите за вашите залози, направени с кредитна карта. След като сте поставили вашите номера и плащат за билет просто трябва да чакам за томбола и можете да бъда щастлив милионер! Ако успеете да спечелите, в профила ви, в един много прост начин можете да управлявате вашите печалби. Повече подробности за това как се научи да играе, като кликнете върху банера по-горе. Не се колебайте, регистрирайте се сега! Дори и да не успее да спечели голямата награда, вероятността за спечелване на всяка награда е много голям, тъй като е 01:13.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: