środa, 17 lipca 2013

Euro Millions

A játék érkezik Európába. Kuponok játszani Euro Millions lehet megvásárolni Ausztrália, Belgium, Spanyolország, Franciaország, Írország, Luxemburg, Portugália, Svájc és az Egyesült Királyságban. 
Az utalványok megvásárolhatók, természetesen, szintén világszerte az interneten keresztül egy nagyon egyszerű módon. Elég egy egyszerű regisztráció a helyszínen részt vevő értékesítése Euro Millions jegyeket. Kattintva mellett egy banner, amit tehetünk. Regisztrálás után a helyszínen részt vevő értékesítése Euro Millions jegyek, akkor válassza ki a szerencsés számok száma, rajzol és a dátumot felhívja a kiválasztott számokat. 

Az első csere került sor 2004/02/13 Párizsban. Rajzok Párizsban minden kedden és pénteken. Euro Millions felhívni idő 21:25 (GMT). Rajzok szerveznek Spanyolországban lottó Loterias y Aquestas des Estad Franciaországban lottón Francaise des Jeux (ismert Franciaországban, mint amely több szerencsejáték-gépek). Az Egyesült Királyságban a sorsolás által szervezett Camelot. 

Játék szabályok: 
5 szám levonni 50 szám, amelyek a gép nevű Stresa. Ezen kívül van két szám készült 1-11, amely található a gép Paquerette. A fődíj legalább 15 millió euró, ez az első felhalmozódása az Euro Millions. Ahhoz, hogy megnyerje a fődíjat, meg kell hit az összes számot. 2007 júniusában, az Euro Millions nyílt Portugália és Írország, további szolgáltatás - Euro Millions Plus. A játékos a kifizetése további 1 eurót a kiegészítő fogadásokat, hogy nyerhet extra fél millió. 

2011 júliusában Skóciában, jött a legnagyobb győzelem az Euro Millions. Ez elérte a 185 000 euró 000 millió euro. 

Euromillions Jackpot  
Annak a valószínűsége, győztes találatot az összes számot, és ezzel megnyerte a fő felhalmozási az Euro Millions egy 1:76,275,360 

Annak a valószínűsége, ütő minden nyerő az 1-24 
Július 31, 2005, ami 9-szeres akkumuláció Euro Millions lottó jackpot volt, 115.000.000 €. A jegyet vásárolta Garryowen, Limerick, Írország és a győzelem volt a Dolores McNamara. Előfordul, hogy a szerencsés nyertes nem kapja meg a jutalmat. Aztán megnyerni átadja a következő sorsoláson. Nyerd meg a Euro Millions adómentes. A kivétel Svájc, ahol van, hogy adót fizetni nyeremény. 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: