poniedziałek, 22 kwietnia 2013

Hvornår blev den australske Powerball lotteriet?
Australian Powerball Lotteri blev etableret i 1996.

Hvem grundlagde den australske Powerball?
Australian Powerball blev skabt af Lotterywest.

Hvad er det beløb, du kan vinde på den australske Powerball?
De australske Powerball gevinster er enorme, og nå selv snesevis af millioner af dollars. En af de største vindere er som følger: 58700000 $ i 2008 og 80 millioner dollar i 2009. Så lad os spille, fordi du kan være ejer af lykke.
Play OzPowerball
Hvad er minimum akkumulation (jackpot) i den australske Powerball?
Oprindeligt anslåede jackpot er tre millioner dollars og vokser hver lodtrækning, hvis der ikke fremhæve alle de tal korrekt.

Hvad er spillereglerne i den australske Powerball?
At spille den australske Powerball at vælge 6 numre fra 1 til 40. og en ekstra antal fra 1 til 20 Sammenlignet med andre australske Powerball-lotteriet regler er meget enkel, og chancerne for at vinde enorme.

Når det australske Powerball lotteriet?
Australske Powerball Tegninger holdes på torsdage 22:45 i Australien.

Hvordan betales australske Powerball vinde?
Vandt Australian Powerball betales som en enkelt rate. Da vinde er ikke opladet skat. Winner har et år til at modtage prisen.

Sådan spiller Australian Powerball?
Det er meget nemt! Bare click here eller på banneret ovenfor. Når du tilmelder dig online betale over de penge, vi bruger på lotterier. Dette kan for eksempel ske med kreditkort eller via bankoverførsel. Du kan derefter vælge din heldige tal. Selvfølgelig får alle Thi sikker og en bekræftelsesmail. Ud over den australske Powerball, kan du også spille andre lotterier som Power Ball, hvor ophobninger nå op $ 500 millioner, Euro Millions, Mega Millions lotteri og super-ena. Tjek det nu! Ny Lamborghini og villa med swimmingpool er lige ved hånden!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: