poniedziałek, 19 listopada 2012

Power Ball є одним з найпопулярніших лотерей в світі, де ви можете виграти до декількох сотень мільйонів доларів. До цих пір найбільший джек-пот в Power Ball був вище, ніж $ 365 мільйонів. 02/18/2006 Це був рік і виграти розділений на 8 гравців. Це і є Power Ball має величезний джек-пот. На сьогоднішній день, щасливий 11/19/2012 переможець може виграти Power Ball цілих $ 250 доларів. Якщо ніхто не виграє в розіграші середу, джек-пот буде все більше і більше! Це може навіть призвести до нового запису в PowerBall!
Лотереї була створена в США і організована MUSL, Міжнародна асоціація Lotto. Найменша можлива сума джекпоту вдарив всі числа цілих $ 20 доларів. Якщо ніхто не йде, накопичення зробити нічию, виросте до $ 5 мільйонів.

Як грати в Power Ball:
5 номерів обрані з числа від 1 до 59 Ви також повинні вибрати один номер (потужності кулі) з номерами від 1 до 39

Power Ball лотереї
Кожну середу та суботу - 22:59 годин за східним часом США, 21:59 У центральній частині США. Малюнки відбудеться в MUSL в Де-Мойн, штат Айова.



Варто спробувати, тому що ви можете виграти великі гроші! Просто зареєструйтесь і почати грати на мільйони! Щоб зареєструватися, просто натисніть на банер розміщений поруч з текстом. Це буде просто момент, і, можливо, це те, що ви будете мільйонером, і ви можете почати жити своєю мрією!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: