poniedziałek, 19 listopada 2012

Power Ball Eğer birkaç yüz milyon dolara kadar kazanabilirsiniz dünyanın en popüler piyango biridir. Şimdiye kadar, Power Ball en büyük ikramiye 365.000.000 $ gibi yüksek oldu. 2006/02/18 bir yıl oldu ve 8 oyuncu içine bölünmüş kazandı. Aynı zamanda, Power Ball büyük bir jackpot sahiptir. Bugün itibariyle, şanslı kazanan 2012/11/19 Power Ball $ kadar 250 dolar kazanabilirsiniz. Çarşamba günkü beraberlikle kimse kazanırsa, ikramiye daha fazla olacaktır! Hatta PowerBall yeni bir rekora yol açabilir!
Piyango ABD'de kuruldu ve MUSL, Lotto Uluslararası Derneği tarafından organize edilmektedir.Ikramiye olabildiğince az miktar kadar $ 20 dolar gibi tüm sayıları çarpar. Kimse giderse, birikimi 5 milyon dolara büyümeye beraberlik çizin.

Power Ball nasıl oynanır:
59 numaraları 1'den seçilir 5 numara da 1 ile 39 numaralar ile bir numara (güç topu) seçmelisiniz

Power Ball piyango
Her Çarşamba ve Cumartesi - 22:59 saatlerinde ABD Doğu saati, 21:59 merkezi Amerika Birleşik Devletleri'nde. Çizimler West Des Moines, Iowa MUSL gerçekleşecek.



Eğer çok para kazanabilirsiniz, çünkü bir cami! Sadece kayıt olun ve milyonlarca oynamaya başlayın! Kayıt yaptırmak için, sadece metin yanında yayınlanmıştır afiş tıklayın. Bu sadece bir an olacak ve belki de bu bir milyoner olacak ne ve size rüya yaşamaya başlayabilirsiniz!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: