poniedziałek, 19 listopada 2012

Power Ball är en av de mest populära lotterier i världen, där du kan vinna upp till flera hundra miljoner dollar. Hittills var den största jackpotten i Power Ball så mycket som $ 365.000.000. 2006/02/18 Det var ett år och vinna uppdelad i 8 spelare. Det är också Power Ball har en enorm jackpot. Från och med idag kan den lyckliga vinnaren 2012/11/19 vinna Power Ball så mycket som $ 250 dollar. Om ingen vinner i onsdagens oavgjort, kommer jackpotten att bli mer och mer! Det kan även leda till en ny post i PowerBall!
Lotteriet skapades i USA och organiseras av MUSL, International Association of Lotto. Den minsta möjliga mängd jackpotten drabbas alla siffror så mycket som $ 20 dollar. Om ingen går, ansamling av lottningen dragningen växa till $ 5 miljoner.

Hur man spelar Power Ball:
5 nummer valda från siffrorna 1 till 59 Du måste också välja ett nummer (Power Ball) med siffror från 1 till 39

Power Ball lotteri
Varje onsdag och lördag - 22:59 timmar US EST, 21:59 i centrala USA. Ritningar ske vid MUSL i West Des Moines, Iowa.



Värt ett försök, eftersom du kan vinna stora pengar! Bara registrera dig och börja spela för miljoner! För att registrera, klicka på bannern postat bredvid texten. Det tar bara ett ögonblick, och kanske det är vad du kommer att bli en miljonär och du kan börja leva din dröm!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: