poniedziałek, 19 listopada 2012

Power Ball je eden izmed najbolj priljubljenih loterije na svetu, kjer lahko zadenete do več sto milijonov dolarjev. Doslej največji dobitek v Power Ball je bila tako visoka kot 365.000.000 $. 2006/02/18 Bilo je leto in zmago razdeljen v 8 igralcev. Prav tako je Power Ball ima velik dobitek. Z današnjim dnem lahko srečni dobitnik 2012/11/19 zmago Power Ball toliko, kot $ 250 dolarjev. Če nobeden od zmag v žrebanju sreda, bo jackpot bolj in še več! To lahko vodi celo do novega rekorda v PowerBall!
Loterija je bila ustvarjena v ZDA, ki jo organizira MUSL, Mednarodno združenje Lotto.Najmanjše možno znesek jackpot je hit vseh številk toliko, kot $ 20 dolarjev. Če se nihče ne pravi, kopičenje pripravi vlečko, da zraste do 5 milijonov dolarjev.

Kako igrati Power Ball:
5 številke, izbrane iz številk 1-59 Prav tako morate izbrati eno številko (moč žogo) s številkami 1-39

Power Ball loteriji
Vsako sredo in soboto - 22:59 ure ameriški vzhodni čas 21:59 v državah osrednje Amerike. Risbe potekajo na MUSL v West Des Moines, Iowa.



Vredno je poskusiti, saj lahko dobiš veliko denarja! Samo prijavite se in začnite igrati za milijone! Za registracijo kliknite na banner objavljen poleg besedila. To bo samo se trenutek, in morda je to tisto, kar boste milijonar in lahko začnete živi svoje sanje!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: