poniedziałek, 19 listopada 2012

Power Ball je jedným z najpopulárnejších lotérií na svete, kde môžete vyhrať niekoľko sto miliónov dolárov. Zatiaľ najväčšie jackpot v Power loptu bol tak vysoko, ako 365.000.000 dolárov. 02/18/2006 Bol to rok a vyhral rozdelenie do 8 hráčov. To je tiež Power Ball obrovský jackpot. Od dnešného dňa, môže šťastný výherca 11/19/2012 vyhrať Power Ball, rovnako ako 250 dolárov dolárov. Pokiaľ nikto vyhrá v ťahu stredajšieho bude jackpot bude stále viac a viac! To môže dokonca viesť k novému záznamu v Powerball!
Lotérie bola vytvorená v USA a je organizovaný müsli, Medzinárodná asociácia Lotto. Najmenší možná čiastka jackpotu je trafiť všetky čísla ako veľa ako $ 20 dolárov. Pokiaľ nikto nechodí, akumulácia čerpať žrebovania rast na 5 miliónov dolárov.

Ako hrať Power Ball:
5 čísel vybraných z čísel 1 59 musíte tiež zvoliť jedno číslo (power ball) s číslami 1 39

Power Ball lotérie
Každú stredu a sobotu - 22:59 hod US východoamerického času, 21:59 v centrálnych Spojených štátoch. Kresby sa konajú v mušli vo West Des Moines, Iowa.



Stojí za to vyskúšať, pretože môžete vyhrať veľké peniaze! Stačí sa prihlásiť a začať hrať pre milióny! Pre registráciu, stačí kliknúť na banner vyslaný vedľa textu. Bude to len okamih, a možno, že je to, čo budete milionárom, a môžete začať žiť svoj ​​sen!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: