poniedziałek, 19 listopada 2012

Power Ball az egyik legnépszerűbb sorsolásos a világon, ahol nyerhetsz akár több száz millió dollár. Eddig a legnagyobb jackpot a Power Ball volt olyan magas, mint 365.000.000 $. 2006/02/18 Ez volt egy év, és megnyerte felosztva 8 játékos. Továbbá a Power Ball hatalmas jackpot. A mai, a szerencsés nyertes 2012/11/19 tudja nyerni a Power Ball, mint $ 250 dollár. Ha senki nem nyer a szerdai sorsoláson a jackpot lesz több és több! Azt is vezethet egy új rekord PowerBall!
A lottó jött létre az USA-ban, és rendezi a MUSL, a Nemzetközi Szövetsége Lotto. A lehető legkisebb összegét a jackpot eltalálja az összes számot, mint $ 20 dollár. Ha senki nem megy, a felhalmozási az felhívni a sorsolás nőni $ 5 millió.

Hogyan kell játszani a Power Ball:
5 szám közül a számokat 1-59 Azt is meg kell választani egy számot (power labda) a számok 1-39

Power Ball lottó
Minden szerdán és szombaton - 22:59 között amerikai keleti idő 21:59 a központi Egyesült Államokban. Rajzok kerül sor MUSL West Des Moines, Iowa.



Megér egy próbát, mert lehet nyerni nagy pénz! Csak regisztrálj és kezdj el játszani milliók számára! A regisztrációhoz kattintson a bannerre kiküldött mellé a szöveget. Ez lesz csak egy pillanatra, és talán ez az, amit te leszel milliomos, és elkezdhetjük élni az álmod!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: