poniedziałek, 19 listopada 2012

Power Ball je jedním z nejpopulárnějších loterií na světě, kde můžete vyhrát až několik set milionů dolarů. Zatím největší jackpot v Power míč byl tak vysoko, jak 365.000.000 dolarů. 02/18/2006 Byl to rok a vyhrál rozdělení do 8 hráčů. To je také Power Ball obrovský jackpot. Od dnešního dne, může šťastný výherce 11/19/2012 vyhrát Power Ball, stejně jako 250 dolarů dolarů. Pokud nikdo vyhraje v tahu středečního bude jackpot bude stále více a více! To může dokonce vést k novému záznamu v Powerball!
Loterie byla vytvořena v USA a je organizován MUSL, Mezinárodní asociace Lotto.Nejmenší možná částka jackpotu je trefit všechny čísla jak hodně jak $ 20 dolarů. Pokud nikdo nechodí, akumulace čerpat losování růst na 5 milionů dolarů.

Jak hrát Power Ball:
5 čísel vybraných z čísel 1 až 59 musíte také zvolit jedno číslo (power ball) s čísly 1 až 39

Power Ball loterie
Každou středu a sobotu - 22:59 hod. US východoamerického času, 21:59 v centrálních Spojených státech. Kresby se konají v MUSL ve West Des Moines, Iowa.



Stojí za to vyzkoušet, protože můžete vyhrát velké peníze! Stačí se přihlásit a začít hrát pro miliony! Pro registraci, stačí kliknout na banner vyslán vedle textu. Bude to jen okamžik, a možná, že je to, co budete milionářem, a můžete začít žít svůj sen!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: