poniedziałek, 19 listopada 2012

Power Ball je jedan od najpopularnijih lutrije u svijetu, gdje možete osvojiti i do nekoliko stotina milijuna dolara. Dosad najveći jackpot u Power Ball je kao visok kao 365 milijuna dolara. 2006/02/18 To je bio godinu i pobjedu raskol u 8 igrača. Također je Power Ball ima veliki zgoditak. Kao i danas, sretan 2012/11/19 pobjednik može osvojiti Power Ball koliko $ 250 dolara. Ako nitko ne pobjeđuje u srijedu neriješeno, jackpot će biti sve više i više! To čak može dovesti do novog rekord u Powerball!
Lutrija je nastala u SAD-u, a organizirana je od strane MUSL, Međunarodne asocijacije Loto.Najmanji mogući iznos jackpota je pogodio sve brojeve koliko $ 20 dolara. Ako nitko ne ide, akumulacija izvući neriješeno rasti do 5 milijuna dolara.

Kako igrati loptu Napajanje:
5 brojeva odabrani od brojeva 1-59 Također mora odabrati jedan broj (snaga loptu) s brojevima 1-39

Power Ball lutrije
Svake srijede i subote - 22:59 sati US Istočno vrijeme, 21:59 u središnjem Sjedinjenim Državama. Crteži se održati u MUSL u West Des Moinesu, Iowa.



Vrijedi pokušati, jer možete osvojiti veliki novac! Samo se prijavite i početi igrati za milijune! Za registraciju kliknite na banner objavljen uz tekst. To će samo biti trenutak, a možda je to ono što ćete biti milijunaš i možete početi živjeti svoj ​​san!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: