poniedziałek, 19 listopada 2012

Power Ball er en av de mest populære lotterier i verden, hvor du kan vinne opp til flere hundre millioner dollar. Så langt, var den største jackpoten i Power Ball så høyt som $ 365 millioner. 02/18/2006 Det var et år og vinne delt i 8 spillere. Det er også Power Ball har en stor jackpot. Per i dag kan den heldige vinneren 11/19/2012 vinne Power Ball så mye som $ 250 dollar. Hvis ingen vinner i onsdagens trekning, vil jackpot bli mer og mer! Det kan også føre til en ny rekord i PowerBall!
Lotteriet ble opprettet i USA og er organisert av MUSL, International Association of Lotto. Den minste mulige mengde jackpot er truffet alle tallene så mye som $ 20 dollar. Hvis ingen går, akkumulering av draw the draw å vokse til $ 5 millioner.

Hvordan spille Power Ball:
5 tall valgt fra tallene 1 til 59 Du må også velge ett nummer (power ball) med tall 1-39

Power Ball lotteri
Hver onsdag og lørdag - 22:59 timer US Eastern tid, 21:59 i det sentrale USA. Tegninger finner sted på MUSL i West Des Moines, Iowa.



Verdt et forsøk, fordi du kan vinne store penger! Bare registrere deg og begynne å spille for millioner! For å registrere, klikk på banneret lagt ved siden av teksten. Det vil bare være en liten stund, og kanskje det er det du vil bli millionær, og du kan begynne å leve ut drømmen!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: