sobota, 10 listopada 2012


Euro Millions, također poznat kao Euro Loto Europi je popularan broj igra. Pravila su jednostavna: morate točno pogoditi pet brojeva od 50 brojeva i dodatnih 2 broja u 11 brojeva. To su sretne zvijezde. Euro Millions dobici su veliki! Primarni Jackpot je do 15 milijuna eura! Akumulacija raste po 11 privlači i može biti onoliko koliko nekoliko stotina milijuna eura. Kad nitko nakon tog vremena neće pogoditi pet brojeva od 50 brojeva i dva brojevima od 11 brojeva, a zatim podijeliti jackpot osobu koja je pogodila pet brojeva iz 50 brojeva i jedan od 11 brojeva.
Šanse za jackpot u Euro Millions su 1:76 milijuna. Bilo vjerojatnost pobjede je 01:13, tako da je vrlo velika.
Sada možete osvojiti novac kada pogoditi dva broja 50 brojeva, dvije brojeva + 1 sretnom zvijezdom ili jedan broj + 2 dodatna brojevi.

Povijesni pobjeda:
17/11/2006 - dvadeset igrača nakon 11 jackpota pogodio 5 brojeva + jedan dodatni broj. Svaka od sretnih dobitnika osvojio 9,6 milijuna eura. Sudbina sadržaja u Velikoj Britaniji (7), Francuska (4), Portugala (3), Njemačka (3), Irska (2) i Beligia (1).
3.2.3006 - 180 milijuna eura - iznos podijeljen na dva svježe iskovane milijunaši iz Francuske i jedan iz Portugala.
Kao što se može vidjeti u Euro Millions łstwy mogu biti milijunaš. Samo vjerujem svoju sreću, a možda je to ono što ćete biti milijunaš!
Kako igrati novi život?
Morate se registrirati svoj korisnički račun. Nakon registracije plaća se na iznos koji želite potrošiti na biljkama. To se može učiniti tako što prijenos ili plaćanje kreditnom karticom. Kada novac će biti doznačena na Vaš račun, moći ćete kupiti biljke. Nakon kupnje dobit ćete potvrdu e-poštom. Sada samo čekati neodlučeno, a možda je to ono što ćete biti milijunaš! To je vrlo lako i vrijedi probati upravo sada! Prijavite se na lijevoj strani naše stranice kako bi pronašli informacije, kako je to učiniti. Ako Registrirajte ne samo da možete igrati Euro Millions, ali iu drugim popularnim lutrije, koji su ogromni jackpota. Oni uključuju: SuperEnaLotto, Power Ball, Mega Millions, Oz Loto i drugi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: