sobota, 10 listopada 2012


Euro Milióny, také známý jako Euro Lotto Evropě je populární číslo hry. Pravidla jsou jednoduchá: musíte správně předpovědět 5 čísel z 50 čísel a dalších 2 čísla v 11 číslech. Jsou šťastní hvězdy. Euro Millions výhry jsou obrovské! Primární jackpot je až do výše 15 milionů euro! Akumulace roste 11 remíz a může být až několik set milionů eur. Když se nikdo po uplynutí této doby nebude hit 5 čísel z 50 čísel a 2 čísla z 11 čísel, pak rozdělit jackpot osoba, která zasáhla 5 čísel z 50 čísel a jednu z 11 čísel.
Šance na jackpotu v Euro Millions je 1:76 milionu. Jakékoliv naděje na vítězství je 1:13, takže je velmi velký.
Nyní můžete vyhrát peníze, když narazila na 2 čísla 50 čísel, 2 čísla + 1 Lucky Star nebo 1 číslo + 2 další čísla.

Historická výhra:
17/11/2006 - dvacet hráči po 11 jackpoty hit 5 čísel + jeden další číslo. Každý z těch šťastných výherců výhry o 9,6 milionů EUR. Osud obsahu ve Velké Británii (7), Francie (4), v Portugalsku (3), v Německu (3), v Irsku (2) a Beligia (1).
3.2.3006 - 180000000 - částka rozdělena do dvou čerstvě ražený milionáři z Francie a jeden z Portugalska.
Jak lze vidět na Euro Millions łstwy může být milionář. Jen uvěřit svému štěstí, a možná, že je to, co budete milionářem!
Jak hrát nový život?
Musíte se zaregistrovat svůj účet. Po registraci je třeba věnovat částku, kterou chcete strávit na rostlinách. Toto může být děláno tím, že převod nebo platbu kreditní kartou. Když budou peníze připsány na váš účet, budete moci koupit rostliny. Po zakoupení obdržíte e-mailem potvrzení. Teď už jen stačí počkat na losování, a možná, že je to, co budete milionářem! Je to velmi jednoduché a stojí za pokus hned teď! Zaregistrujte se na levé straně našich stránkách najdete informace, jak je to udělat. Pokud se zaregistrujete, můžete nejen hrát Euro Millions, ale také v jiných populárních loterií, které jsou obrovské jackpoty. Patří mezi ně: SuperEnalotto, Power Ball, Mega Millions, Oz Lotto a další.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: