poniedziałek, 19 listopada 2012

Снага Лопта је једна од најпопуларнијих игара на срећу у свету, где можете освојити и до неколико стотина милиона долара. До сада, највећи џекпот у Повер Балл је као висок као $ 365 милиона. 02/18/2006 Била је година и освојио раскол у 8 играча. Такође је Повер Балл има огроман џекпот. До данас, срећни добитник 11/19/2012 може да освоји лопта Повер колико $ 250 долара. Ако нико не побеђује у жребу у среду, џекпот ће бити све више и више! Она чак може да доведе до новог записа у Повербалл!
Лутрија је настала у САД и организацији МУСЛ, Међународног удружења Лотто.Најмањи могући износ џекпота је погодио све бројеве колико $ 20 долара. Ако не иде, акумулација скрене жреб да расте до 5 милиона долара.

Како играти лоптом Повер:
5 бројева одабраних од бројева 1 до 59 Морате изабрати један број (снага кугла) са бројевима од 1 до 39

Повер Балл лутрија
Сваке среде и суботе - 22:59 часова УС Еастерн време 21:59 у централној Америци. Цртежи се одржати у МУСЛ у Западној Дес Моинес, Иова.



Вреди покушати, јер можете освојити велики новац! Само се пријавите и заиграти за милионе! Да бисте се регистровали, кликните на банер постављен поред текста. То ће бити тренутак, а можда је то оно што ће бити милионер и можете почети живи свој сан!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: