czwartek, 29 sierpnia 2013

Ηνωμένο Βασίλειο Λοταρία, επίσης γνωστή ως το Ηνωμένο Βασίλειο Lotto είναι μια λαχειοφόρο αγορά που προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο. Απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα στη χώρα, καθώς και τον κόσμο. Ηνωμένο Βασίλειο Λοταρία δημιουργήθηκε το 1994 από τον Όμιλο Camelot. Η εποπτεία ασκείται Λοταρία Ηνωμένο Βασίλειο Εθνική Λοταρία της Επιτροπής. Ηνωμένο Βασίλειο Λοταρία παιχνίδι είναι για παίκτες άνω των 16 ετών.

Αν κερδίσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο Λοταρία, δεν χρειάζεται να πληρώνουν φόρους! Τα κέρδη καταβάλλονται σε ένα κατ 'αποκοπή ποσό. Στο Ηνωμένο Βασίλειο Λοταρία έχουν χρόνο έως 180 ημέρες (έξι μήνες) για να παραλάβουν το βραβείο τους! Αν εξακολουθεί να μην λάβει ένα βραβείο, τα προκύπτοντα κονδύλια μεταφέρονται σε κάποια οργάνωση.

Uk κληρώσεις γίνονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Uk κανόνες Λοταρία του παιχνιδιού είναι παρόμοια με εκείνα των άλλων παιχνιδιών, όπως το Euro Millions. Εδώ θα πρέπει να διαγραφεί 6 αριθμούς από τους αριθμούς 1 έως 49 Επιπλέον, σχεδιάζεται επίσης ένα άλλο αριθμό. Αλλά δεν λαμβάνεται υπόψη όταν το jackpot. Αν χτυπήσει 5 αντί για 6 αριθμούς, στη συνέχεια, επιπλέον αριθμός δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε τα κέρδη σας. Μπορείτε να το βρείτε κάνοντας κλικ στο banner παραπάνω. Όπως σε πολλές άλλες λοταρίες, καθώς και στο Ηνωμένο Βασίλειο Λοταρία μπορεί να αγοράσει ένα φυτό με αριθμούς που επιλέγονται τυχαία από τον υπολογιστή. Εκείνος την αποκαλεί μια «τυχερή βουτιά".

Στη Μεγάλη Βρετανία τζακ ποτ λαχειοφόρων αγορών είναι τεράστια. Εάν η κλήρωση κανείς δεν χάνει έξι αριθμούς, το τζάκποτ αυξάνεται κατά τρεις ισοπαλίες.

Ηνωμένο Βασίλειο Λοταρία Lotto (Lottery Αγγλικά) είναι διάσημη για το γεγονός ότι τα φυτά μπορούν να αγοραστούν μέσω του Διαδικτύου. Χάρη στην ιστοσελίδα μας επίσης δυνατή. Απλά πηγαίνετε στο www.playuklottery.com και να καταχωρήσετε το λογαριασμό σας. Αργότερα ακόμα να προβλέψετε τον αριθμό ή χρησιμοποιήστε το "τυχερό βουτιά". Οι πληρωμές για τα κουπόνια είναι πολύ απλή. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε κάνοντας κλικ στο banner στην ιστοσελίδα μας. Φυσικά, εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο Lotto, μπορείτε επίσης να παίξετε άλλα παιχνίδια που είναι τεράστια τζάκποτ. Αυτό το παιχνίδι είναι φυσικά το Euro Millions, το Super Ena Lotto, Oz Lotto, Ball ρεύματος ή Mega Millions. Δεν χρειάζεται να είναι obywatelm χώρα που φιλοξενεί την κλήρωση του παιχνιδιού. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε σε απευθείας σύνδεση στοιχήματα σε αυτές τις λοταρίες γρήγορα και χωρίς να φύγετε από το σπίτι. Μην καθυστερείτε, κάντε κλικ σε οποιοδήποτε banner στην ιστοσελίδα και να υπογράψουν....

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: