czwartek, 29 sierpnia 2013

МегаМиллионс лутрија је Американац . У Мега Миллионс могу добро играо у Европи преко Интернета . То је веома лако . Након саслушања понуду Мега Миллионс , желите да купите много на овом популарном лутрији . Ми можемо да вам помогнемо у томе ! Само кликните на било банер на сајту и сазнајте .

Мега Миллионс историја :
Мега Миллионс је основан 06.09.1996 . Раније је било популарно као "мулти- игре" . Мега Миллионс је из Грузије , Илиноис , Мериленд, Массацхусет , Мичиген и Вирџинија . Њу Џерси придружио Мега Миллионс у мају 1997 . Охајо и Њујорку придружио лутрији у 2002 . Затим , такође придружио Мега Миллионс Калифорније и Тексаса . Монтана, Небраска , Аризона , Мејн и Орегон придружио Мега Миллионс у 2010 . У 2002 мења назив у "мулти- игре" на " Мега Миллионс " . Мега Муллионс Мусл потписали су споразум којим је дозвољена за заједничку продају карата . То се десило у 2009 . Од 31.01.2010судбина је почела да продаје Мега Миллионс са 23 партнера,Повер Балл .

Мега Милиони лутрија одржавају уторком и петком у ВСБ -ТВ у 23:00 по источном времену . Мега Милиони лутрија спроводи Глен Бернс . Клађење на Мега Миллионс могу купити само пунолетна лица .

Куповина опкладу на Мега Миллионс , морате одабрати пет бројева од 1 до 56 Бројеви од 1 до 56 су стављена на белу сферама . Можете да одаберете и број од 1 до 46 Ови бројеви се налазе на златном метак .

Минимални јакцпот Мега Миллионс је $ 12 000 000 Ако нико не погоди све бројеве , џекпот расте . Освајање се може подићи у готовини у једну рату , ако се овај извештај у року од 60 дана од дана повлачења или можете покупити победу у 26 једнаких годишњих рата .

Највећа победа није била у Мега милиони 06.03.2007 . То јеогромна количина . Извући спроводи када мотивима Иоланда Вега заједно са Глен Бернс .

Да ли желите да играте Мега Миллионс ? То је веома лако . Пријавите се тако што ћете кликнути на оглас . Онда можете да шаљете ваше опкладе и управљате добитак . Сазнајте како је лако !

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: