poniedziałek, 19 listopada 2012

Power Ball е един от най-популярните лотарии в света, където можете да спечелите до няколко стотин милиона долара. Досега, най-големият джакпот в Power Ball е по-висока от 365 млн. долара. 02/18/2006 Това беше година и спечели разделена на осем играчи. Той също така е Power Ball има огромен джакпот. Считано от днес, късмет 19/11/2012 победител може да спечели Мощност топката толкова, колкото $ 250 долара. Ако никой не победи в тегленето в сряда, джакпотът ще бъде все повече и повече! Тя дори може да доведе до нов рекорд в Powerball!
Лотария бе създаден в САЩ и се организира от MUSL, Международната асоциация на Lotto. Най-малкият възможен размер на джакпот се оцели всички номера толкова, колкото $ 20 долара. Ако никой не отива, натрупването на тегленето на жребия да нарасне до $ 5 милиона.

Как да играе с топката Мощност:
5 избрани номера от числата от 1 до 59 Трябва да изберете един номер (мощност топка) с номера 1-39

Power Ball лотария
Всяка сряда и събота - 22:59 часа САЩ Източно време, 21:59 часа в централната част на Съединените щати. Чертежи се проведе в MUSL в Западна Де Мойн, Айова.



Си заслужава да опитате, защото можете да спечелите много пари! Просто се регистрирате и да започнете да играете за милиони! За да се регистрирате, просто кликнете върху банера, публикувал до текста. Това ще бъде само миг, а може би и това е, което ще бъде милионер и можете да започнете да живеете мечтата си!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: