poniedziałek, 19 listopada 2012

Power Ball is een van de meest populaire loterijen in de wereld, waar je kunt winnen tot enkele honderden miljoenen dollars. Tot nu toe, de grootste jackpot in de Power Ball was zo hoog als $ 365 miljoen. 02/18/2006 Het was een jaar en het winnen van splitsing in 8 spelers. Het is ook de Power Ball heeft een enorme jackpot. Vanaf vandaag kunnen de gelukkige winnaar 11/19/2012 winnen van de Power Ball zo veel als $ 250 dollar. Als niemand wint in gelijkspel van woensdag, zal de jackpot meer en meer! Het kan zelfs leiden tot een nieuwe record in PowerBall!
De loterij werd opgericht in de Verenigde Staten en wordt georganiseerd door de MUSL, de Internationale Vereniging van Lotto. De kleinst mogelijke bedrag van de jackpot wordt gewonnen alle nummers maar liefst $ 20 dollar. Als niemand gaat, de accumulatie van de aandacht van de loting te groeien tot $ 5 miljoen.

Hoe u de Power Ball:
5 nummers geselecteerd uit de nummers 1 tot 59 U moet een nummer (Power Ball) er ook voor kiezen met de nummers 1 tot 39

Power Ball loterij
Elke woensdag en zaterdag - 22:59 uur US Eastern time, 21:59 in de centrale Verenigde Staten. Tekeningen vinden plaats op de MUSL in West Des Moines, Iowa.



Het proberen waard, want je kunt veel geld winnen! Gewoon aanmelden en beginnen met het spelen voor miljoenen! Om te registreren, klik op de banner naast de tekst geplaatst. Het zal gewoon een moment, en misschien is dat wat je een miljonair en u kunt gaan leven je droom!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: