sobota, 10 listopada 2012


Euro Millions, tuntud ka kui Euro Lotto Euroopa on populaarne number mängu. Reeglid on lihtsad: teil on õigesti ennustada 5 numbrit 50 numbrit ja veel 2 numbrit 11 numbrit. Need on õnne tähte. Euro Millions võit on suur! Esmane jackpot on kuni 15 miljonit eurot! Kogunemine kasvab 11 viiki ja võib olla nii palju kui mitusada miljonit eurot. Kui keegi pärast selle aja möödumist ei tabanud 5 numbrit välja 50 numbrit ja 2 numbrit 11 numbrit, siis jagage jackpot isik, kes tabas 5 numbrit 50 numbrit ja üks 11 numbrid.
Võimalusi jackpot Euro Millions on 1:76 miljonit. Iga tõenäosus võita on 01:13, seega on väga suur.
Nüüd saad võita raha, kui vajutad 2 numbrit 50 numbrit, 2 numbrit + 1 Lucky Star või 1 number + 2 täiendavat numbrid.

Ajalooline võit:
17/11/2006 - 20 mängijat pärast 11 Jackpots hit 5 numbrid + veel üks number. Kõik õnnelikud võitjad võitis 9600000 eurot. Saatus sisu Suurbritannias (7), Prantsusmaa (4) Portugal (3) Saksamaa (3) Iirimaa (2) ja Beligia (1).
3.2.3006 - 180 miljonit - summa jaguneb kaheks värskelt vermitud miljonäre, Prantsusmaa ja üks Portugal.
Nagu võib näha Euro Millions łstwy saab miljonär. Lihtsalt usu oma õnne, ja võibolla see on, mida sa pead olema miljonär!
Kuidas mängida uus elu?
Sa pead registreerima konto. Pärast registreerimist tuleb maksta summa, mida soovite kulutada taimed. Seda saab teha, tehes ülekande või makstes krediitkaardiga. Kui raha kantakse kontole, siis on võimalik osta taimi. Pärast ostu saad e-postiga kinnituse. Nüüd lihtsalt oodake viigi ja võibolla see on, mida sa pead olema miljonär! See on väga lihtne ja tasub proovida kohe! Registreeru vasakul meie saidi leida infot, kuidas on teha. Kui sa Registreeri saab mitte ainult mängida Euro Millions, vaid ka teised populaarsed loteriid, mis on tohutu Jackpots. Nende hulka kuuluvad: SuperEnalotto, Power Ball, Mega Millions, Oz Lotto ja teised.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: