sobota, 10 listopada 2012


Euro Millions, επίσης γνωστή ως Lotto Ευρώ Ευρώπη είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι αριθμών. Οι κανόνες είναι απλοί: θα πρέπει να προβλέψετε σωστά 5 αριθμούς από 50 αριθμούς και επιπλέον 2 αριθμούς σε 11 αριθμούς. Αυτά είναι τα τυχερά αστέρια. Εκατομμύρια ευρώ τα κέρδη είναι τεράστια! Ο πρωταρχικός τζακ ποτ είναι μέχρι 15 εκατομμύρια ευρώ! Συσσώρευση αυξάνεται κατά 11 ισοπαλίες και μπορεί να είναι όσο αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Όταν κανείς μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα χτυπήσει 5 αριθμούς από 50 αριθμούς και 2 αριθμούς από 11 αριθμούς, στη συνέχεια, διαιρέστε το άτομο που χτύπησε τζακ ποτ 5 αριθμούς από 50 αριθμούς και μία από τις 11 αριθμούς.
Οι πιθανότητες το τζακ ποτ στο Euro Millions είναι 1:76 εκατομμύρια. Οποιαδήποτε πιθανότητα να κερδίσει είναι 1:13, γι 'αυτό είναι πολύ μεγάλο.
Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα τώρα όταν χτυπάτε τα 2 αριθμούς από 50 αριθμούς, 2 αριθμούς + 1 τυχερό αστέρι ή 1 αριθμό + 2 επιπλέον αριθμούς.

Ιστορική νίκη:
17/11/2006 - είκοσι παίκτες μετά από 11 τζάκποτ χτυπήσει 5 αριθμούς + έναν επιπλέον αριθμό. Κάθε ένας από τους τυχερούς νικητές κέρδισε 9,6 εκατομμύρια ευρώ. Η μοίρα του περιεχομένου στο Ηνωμένο Βασίλειο (7), Γαλλία (4), Πορτογαλία (3), Γερμανία (3), η Ιρλανδία (2) και Beligia (1).
3.2.3006 - 180 εκατ. ευρώ - το ποσό που χωρίζεται σε δύο κόπηκαν πρόσφατα εκατομμυριούχοι από τη Γαλλία και ένα από την Πορτογαλία.
Όπως μπορεί να δει κανείς στο Euro Millions łstwy μπορεί να είναι ένας εκατομμυριούχος. Απλά να πιστέψει στην τύχη του, και ίσως αυτό είναι που θα γίνει εκατομμυριούχος!
Πώς να παίξετε μια νέα ζωή;
Θα πρέπει να εγγραφείτε για το λογαριασμό σας. Μετά την εγγραφή θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό που θέλετε να ξοδέψετε για τα φυτά. Αυτό μπορεί να γίνει κάνοντας μια μεταφορά ή την πληρωμή με πιστωτική κάρτα. Όταν τα χρήματα θα πιστωθούν στο λογαριασμό σας, θα είστε σε θέση να αγοράσετε τα φυτά. Μετά την αγορά θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης. Τώρα απλά περιμένουμε την κλήρωση και ίσως αυτό είναι που θα γίνει εκατομμυριούχος! Είναι πολύ εύκολο και αξίζει μια δοκιμή τώρα! Εγγραφείτε στην αριστερή πλευρά του site μας για να βρείτε πληροφορίες, πώς είναι το κάνετε. Αν Εγγραφή δεν μπορείτε να παίξετε μόνο τα Euro Millions, αλλά και σε άλλες δημοφιλείς λαχειοφόρες αγορές, τα οποία είναι τεράστια τζάκποτ. Αυτά περιλαμβάνουν: Superenalotto, Power Ball, Mega Millions, Oz Lotto και άλλοι.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: