sobota, 10 listopada 2012


Euro Millions, joka tunnetaan myös Euro Lotto Eurooppa on suosittu numero peli. Säännöt ovat yksinkertaiset: sinun täytyy oikein ennustaa 5 numerot 50 numeroa ja vielä 2 numeroa 11 numerot. Nämä ovat onnekkaita tähdet. Euro Millions voitot ovat valtavat! Ensisijainen jättipotti on jopa 15 miljoonaa euroa! Kertymistä kasvaa 11 tasapeliä ja voi olla jopa useita satoja miljoonia euroja. Kun kukaan ei tuon ajan jälkeen ei osuma 5 numeroa pois 50 numeroa ja 2 numerot 11 numeroa, sitten jakaa jättipotin henkilö osuma 5 numerot 50 numeroa ja yksi 11 numeroa.
Mahdollisuudet jättipotti Euro Millions on 1:76 miljoonaan. Jokainen todennäköisyys voittaa on 1:13, joten se on erittäin suuri.
Voit nyt voittaa rahaa, kun osut 2 numerot 50 numeroa, 2 numeroa + 1 Lucky Star tai 1 numero + 2 ylimääräistä numeroa.

Historic Win:
17/11/2006 - Kaksikymmentä pelaajien jälkeen 11 jättipotteja osuma 5 numeroa + yksi ylimääräinen numero. Jokainen onnekkaat voittajat voitti 9,6 miljoonaa euroa. Kohtalo sisällön kuningaskunnassa (7), Ranska (4), Portugali (3), Saksa (3), Irlanti (2) ja Beligia (1).
3.2.3006 - 180 miljoonaa euroa - summa jaetaan kahteen juuri lyöty miljonäärejä Ranskasta ja yksi Portugalissa.
Kuten voidaan nähdä Euro Millions łstwy voi olla miljonääri. Vain uskoa onneaan, ja ehkä se mitä olet miljonääri!
Kuinka pelata uuden elämän?
Sinun täytyy rekisteröityä tilin. Rekisteröinnin jälkeen maksetaan summa haluat viettää kasveihin. Tämä voidaan tehdä tekemällä siirron tai maksamalla luottokortilla. Kun rahat tilillesi, voit ostaa kasveja. Kun olet ostanut saat sähköpostitse vahvistuksen. Nyt vain odotellaan piirtää ja ehkä sitähän voit olla miljonääri! Se on erittäin helppoa, ja kannattaa kokeilla nyt! Rekisteröidy vasemmalla puolella sivustomme löytää tietoa, kuinka se on tehtävä. Jos rekisteröidyt et voi pelata vain Euro Millions, mutta myös muita suosittuja arpajaisiin, jotka ovat huikeita jättipotteja. Näitä ovat: SuperEnalotto, Power Ball, Mega Millions, Oz Lotto ja muita.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: