sobota, 10 listopada 2012


Евро Милиони, известен също като Euro Lotto Европа е популярна игра на брой. Правилата са прости: вие трябва правилно да предскаже 5 номера от 50 номера и допълнителни два номера в 11 номера. Това са щастливите звезди. Евро печалби Милиони са огромни! Основната джакпот е до 15 млн. евро! Натрупване се увеличава с 11 равенства и може да бъде толкова, колкото няколко стотин милиона евро. Когато никой след този срок няма да удари пет номера от 50 номера и два телефонни номера от 11 числа, а след това се разделят джакпот човек, който удари 5 номера от 50 числа и една от 11 числа.
Шансовете на джакпота в милиони евро 1:76 милиона. Всяко вероятността за победа е 01:13, така че е много голям.
Сега можете да спечелите пари, когато удар на два номера от 50 номера, 2 + 1 щастлива звезда или 1 + 2 допълнителни номера.

Историческа победа:
17/11/2006 - двадесет играчи след 11 удари джакпота 5 + един допълнителен брой. Всеки един от щастливите победители спечели 9,6 милиона евро. Съдбата на съдържанието в Обединеното кралство (7), Франция (4), Португалия (3), Германия (3), Ирландия (2) и Beligia (1).
3.2.3006 - 180 милиона - сума, разделена на две прясно отсечени милионерите от Франция и една от Португалия.
Както може да се види в милиони евро łstwy може да бъде милионер. Просто повярва на късмета си, а може би това е, което ще бъде милионер!
Как да играем на нов живот?
Трябва да се регистрирате сметката си. След регистрацията следва да бъде изплатена сумата, която искате да похарчите за растения. Това може да стане като извършите банков превод или плащане с кредитна карта. Когато парите ще бъдат кредитирани в профила си, вие ще бъдете в състояние да купуват растения. След закупуването ще получите имейл за потвърждение. Сега просто чакаме жребия и може би това е, което ще бъде милионер! Това е много лесно и си заслужава да опитате точно сега! Регистрирайте се от лявата страна на нашия сайт, за да намерите информация, как е да се направи. Ако се регистрирате, вие не може да играе на Евро Милиони, но също така и в други популярни лотарии, които са огромни джакпота. Те включват: SuperEnalotto, Power Ball, Mega Millions, Оз Тото и др.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: