środa, 19 maja 2021

Værdien af ​​bitcoin faldt med så meget som 10,2 procent onsdag morgen. og nåede sit laveste niveau siden begyndelsen af ​​februar, skriver Reuters. En anden kryptokurrency oplevede også fald.

For mere end en måned siden ramte bitcoin en heltidshøjde på $ 64.895. Onsdag morgen var dens værdi over 40%. nederste. Satsen faldt til niveauet 39 tusind. dollars. Bitcoin er ikke den eneste kryptokurrency i tilbagegang. Ether, den næstmest populære, tabte så meget som 15,5 procent onsdag. og er en tredjedel lavere end toppen (næsten $ 4.400), den nåede sidste onsdag. Værdien af ​​valutaen var under 3.000 onsdag formiddag. dollars. Kina forbød tirsdag finansielle institutioner og virksomheder at levere tjenester relateret til kryptokurrency-transaktioner.

I sidste uge suspenderede Tesla muligheden for at betale for køretøjer med bitcoin-kryptokurrency. Som lederen af ​​bekymringen Elon Musk forklarede i sociale medier, er beslutningen relateret til bekymringer over klimaspørgsmål. Vedligeholdelse af netværket af denne mest populære digitale valuta bruger enorme mængder energi. Bitcoin er en af ​​de mest populære kryptokurver i verden. Valutaen blev populært primært i Kina, Europa og USA. Systemet for disse operationer kan fungere uden behov for centraliseret omsætningsstyring. Dens ophavsmand er en person under pseudonymet Satoshi Nakamoto. Cryptocurrency er digitale penge oprettet på baggrund af en algoritme. Digitale valutaer fungerer uden for traditionelle bank- og regeringssystemer.

Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: