piątek, 7 maja 2021


Intian terveysministeriö ilmoitti, että maassa on viimeisen 24 tunnin aikana kirjattu 412 262 uutta koronavirustartuntatapausta ja 3980 kuolemaa COVID-19: n vuoksi. Reuters-viraston mukaan pandemian toinen aalto on "terveydenhuoltojärjestelmän tulva" ja leviää kaupungeista suurelle maaseudulle.



Melkein puolet
Maailman terveysjärjestö (WHO) ilmoitti viikoittaisessa raportissaan, että Intiassa on lähes puolet viime viikolla raportoiduista koronavirustapauksista ja neljännes kuolemista.

COVID-19-kriisi on vakavin pääkaupungissa Delhissä. Kuten Reuters huomautti, maaseutualueilla, joilla asuu lähes 70 prosenttia maan väestöstä, julkisen terveydenhuollon rajallinen saatavuus on vielä suurempi haaste.
"Maaseudun tilanteesta on tullut vaarallinen", sanoi ihmisoikeusjärjestön Manav Sansadhan Evam Mahila Vikas Sansthanin (MSEMVS) kenttäkoordinaattori Suresh Kumar. 'Joissakin kylissä Uttar Pradeshin osavaltiossa, jossa on noin 200 miljoonaa asukasta, maan pohjoisosassa, jossa tämä järjestö toimii, ihmiset kuolevat lähes kaikissa muissa kodeissa' ', lisäsi koordinaattori. "Ihmiset ovat peloissaan, kotoisin kodeissaan, heillä on kuumetta ja yskää. Heillä on kaikki COVID-19: n oireet, mutta koska tietoa ei ole saatavilla, monet ajattelevat, että se on kausiluonteinen flunssa", kertoi Kumar.

Intian hallituksen tieteellinen pääneuvonantaja K. Vijay Raghavan varoitti kolmannesta infektiotaallosta. "Kolmas vaihe on väistämätön, kun otetaan huomioon viruksen korkea taso", hän sanoi keskiviikkojen tiedotustilaisuudessa. "Mutta ei ole selvää, milloin se tulee (...). Meidän pitäisi valmistautua uusiin aaltoihin" - hän lisäsi.
Intian pääministeriä Narendra Modia on kritisoitu laajalti siitä, että hän ei toiminut aikaisemmin epidemian toisen aallon tukahduttamiseksi. Viime viikkoina uskonnolliset festivaalit ja poliittiset kokoukset ovat houkutelleet kymmeniä tuhansia ihmisiä, joista on tullut koronaviruksen laajamittaisen leviämisen kuormittajia.
Infektioiden lisääntyminen tapahtui samaan aikaan rokotusmäärien dramaattisen laskun kanssa toimitus- ja hankintaongelmien takia, vaikka Intia on maailman johtava rokotteiden tuottaja. "Päivittäisten COVID-19-testien vähenemisen jälkeen testattiin keskiviikkona 1,9 miljoonaa näytettä", Intian osavaltion lääketieteellinen tutkimusneuvosto sanoi Twitterissä.
Play online here:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: