środa, 9 października 2013

El Gordo loterii , mis pärineb Hispaaniast. Naudi riigi tohutu populaarsuse. Tervelt 98% Hispaanlased osta ennustused iga viigiga ElGordo . LitsentsidEl Gordo Lottery on y Apuestas del Estado .

Võidud El Gordo on hiiglaslikud ! Võid võita kuni € 2,2 miljarditChristmas viik, mis toimub 22. detsembril. See joonistus nimetatakse El Gordo de Navidad . Lisaks peaauhinna ElGordo on ka rohkem kui 13 000 auhinnaraha . Joonista , kus võid võitasuuri summasid, on: 6. jaanuar - Sorteo del Niño , 5. juuli - "Summer Fat " Viik kestab kuni 5 tundi ! See on vaadatud kõik hispaanlased. Tõenäosus võita mis tahes summa raha on väga kõrge. See on 1-6

Lisaks nendele losowaniami toimuvad katäiendavad viigiga. Lucky numbrid on tõmmatud jaanuaris, märtsis , mais, juulis ja novembris igal pühapäeval kell 13:00 Hispaania aeg . Joonistused toimuvad Madridis. Sa võidad, kui 78 miljonit eurot 655000000 € . Pilet tehase El Gordo on kallis , see maksab 200 € . Pilet on jagatud 10 osaks. Sa võid osta kõik 10 osa , või ainult üks või paar aastakümmet - " decimos " . Üks kümnendi maksab 20 € . Kui võidad langeb pileti ja mängija saab osta näiteks ainult ühe aastakümne , siis auhind jagatakse nende vahel, kes ostis " kümneid " on pilet .

El Gordo loterii sa õigesti tõmmata 5 numbrit 54 numbritkupong " pronósticos " ja mitmeidnumbreid 0 kuni 9 kupong " número kiindus " .

Kuidas mängida ElGordo ?
Lihtsalt minna igale lehele , klõpsates banner ja registreerida oma konto . Kui registreerite , siis saab osta kupongidviigiga. Pärast ostu sooritamist saadtellimuse kinnituse . On oma profiili, saate väga lihtsalt hallata oma võidud. Uuri nüüd . Pileteid osta viik, mis toimub pühapäeval lõpeb 15:00 pm laupäeval aega , mis kehtib Hispaanias. Lisaks ostavad taimi El Gordo , saab osta ka taimed teised populaarsed loteriid üle kogu maailma, nagu Euro Millions , Super Ena Lotto , Power Ball või Mega Millions .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: