poniedziałek, 2 września 2013

Uk loterija, kas pazīstams arī kā Apvienotās Karalistes Lotto irloterija , kas nāk no Apvienotās Karalistes . Viņa bauda lielu popularitāti šajā valstī , kā arī pasauli . Lielbritānijā Lottery tika izveidota 1994 Camelot Group. Uzraudzību veic Lottery AK valsts Lottery Komisiju . Uk Loterija spēle ir priekš spēlētājiem, no 16 gadu vecuma .

Ja jūs uzvarēt AK Lottery , jums nav jāmaksā nodokļi ! Laimests tiek izmaksāts vienreizējs maksājums . AK Lottery ir laiks līdz 180 dienām ( seši mēneši) , lai saņemtu savu balvu ! Ja tas joprojām nav saņem balvu ,nauda tiek pārskaitīta uz kādu organizāciju.

Uk loterija vērš notiek trešdienās un sestdienās .

Lielbritānijā Lottery spēles noteikumi ir līdzīgi citām spēlēm , piemēram, Euro Millions . Te ir jāsvītro 6 numurus no skaitļiem 1-49 Bez tam , ir sagatavots arī citu numuru . Bet tas netiek ņemts vērā , kadJackpot . Ja jūs hit 5 nevis 6 numuriem , tad papildu numuru ļauj palielināt savu laimestu . Jūs varat atrast to, noklikšķinot uz banner iepriekš . Tāpat kā daudzās citās loterijās , kā arī Apvienotajā Karalistē loterijā var iegādāties iekārtu ar skaitļiem nejauši izvēlēti ar datoru . Viņš aicina to" laimīgo dip " .

Lielbritānijā loterija jackpots ir milzīgs . Jaizdarīt neviens netrāpa sešiem cipariem ,Jackpot tiek palielināts par trim vērš .

Uk Loterija Lotto ( Lielbritānijā Loterija ) ir slavena ar to, ka augi var iegādāties internetā . Pateicoties mūsu mājas lapā arī iespējams. Dodieties uz www.playuklottery.com un reģistrēt savu kontu . Vēlāk tomēr jūs prognozēt numuru vai izmantojiet " laimīgo krituma " . Maksājumi par kuponiem ir ļoti vienkārši . Sīkāku informāciju jūs atradīsiet , uzklikšķinot uz banera mūsu mājas lapā . Protams , papildus Lielbritānijā Lotto , jūs varat spēlēt arī citas spēles, kas ir milzīgs jackpots . Šī spēle , protams, Euro Millions , Super Ena Lotto , Oz Lotto , Power Ball vai Mega Millions . Jums nav jābūt obywatelm valsts, kas rīko izloze spēli . Tagad jūs varat nopirkt tiešsaistē, derības par šo loteriju ātri un neizejot no mājām . Nevilcinieties , noklikšķiniet uz jebkuras banera uz vietas un piereģistrēties .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: