poniedziałek, 26 sierpnia 2013

Euro Millions este cel mai popular european, loterie internațional, care organizează franceză loterie Francaise des Jeux, Camelot din Marea Britanie și Spania Loteria y Apuestas des Estada. Euro Millions este, de asemenea, cunoscut sub numele de Euro Lotto. Inițial, Loteria Euro a fost creat în 1994, dar din cauza diferitelor probleme, care nu au de lucru. Euro Millions a fost înființată 07 februarie 2004 (sâmbătă). Tragerea la sorți a avut loc pe 13.02.2004 la Paris. Desenele au loc în fiecare marți și vineri, la Paris. Primul jackpot-ul a fost de 15 milioane de euro. La începutul Euro Millions a fost disponibil în Franța, Spania și Anglia. Mai târziu, Euro Millions alaturat Portugalia, Irlanda, Austria, Belgia, Luxemburg și Elveția. Acest lucru a fost făcut în tragerea la sorți, care a fost 08 octombrie 2004. Faptul că jocul este jucat la fel de mult ca 9 țări europene sunt jackpot-uri foarte mari. Cel care le puteți câștiga la EuroMillions 15 milioane de euro. Desigur, această acumulare poate crește atunci când nimeni nu câștigă potul cel mare.

Înregistrare castigat: 31 iulie 2005 acumularea Euro Millions Loteria jackpot 9 ori a fost de 115 milioane de euro. Biletul cumpărat Dolores McNamara, o mama a șase copii în Garryowen, Limerick, Irlanda. 03 februarie 2006, după 11 consecutive jackpot-uri de euro potul Loto a fost de 125,194,303 de lire sterline. Câștigarea împărțită în trei jucători (unul de la Portugalia și două în Franța). Acesta este cel mai mare premiu la loterie europeană. 03 februarie 2006, ca urmare a acumulării de 11 loterie, jackpot loterie Euro Millions a atins suma uriașă de 180 de milioane de euro (740 milioane). Numerele norocoase au identificat trei persoane - două din Franța și unul din Portugalia. Orice persoană care a câștigat 60 de milioane de euro. 08 mai 2009 - Spania. Jucătorul a câștigat 126 milioane de euro. 08 octombrie 2010 în Marea Britanie, cea mai mare victorie a fost 129818430 de euro, toate numerele lovit o singură persoană.

Regulamentul de joc: pentru a câștiga jackpot-uri (jackpot-ul), trebuie să te-a lovit cinci numere de la 50 randomizate și 2 din cele 11 numere. Atacul toate aceste numere poate fi un milionar! Șansele de a câștiga premiul cel mare sunt de 1 la 116 000 000

Cum să joci? EuroMillions plus față de modul tradițional, poți să te joci, de asemenea, on-line. Este foarte simplu! Trebuie să vă înregistrați contul făcând clic pe orice banner de mai sus. Apoi, pe aceasta pagina puteti trimite plante. Plățile sunt foarte simple. Puteți plăti pentru pariurile plasate prin card de credit. După ce ați introdus numerele și de plată pentru biletul trebuie doar să așteptați pentru tragerea la sorti, si poti fi milionar norocos! Dacă reușești să câștigi, pe profilul tau intr-un mod foarte simplu, puteți gestiona câștigurile. Mai multe detalii despre modul în care puteți găsi făcând clic pe joc, în orice banner de mai sus. Nu ezita, înscrieți-vă acum! Chiar dacă nu reușesc să câștige premiul cel mare, probabilitatea de a câștiga orice premiu este foarte mare, așa cum este 01:13.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: