wtorek, 20 sierpnia 2013

Франція Лото дуже популярна у Франції й у всій Європі лотереї. Франція Лото управляється Франсез де Jeux. Казначейство Франція має 72% від гри Франції Loto. Купити ставки на Францію Loto бути у Франції протягом 16 років.

Франція Лото правила гри прості. Це слід робити ставку 5 номерів з 49 номерів і один номер з 10 цифр. Якщо ви потрапили всі номери, ви виграти головний приз, а це не менше 2 млн євро. Якщо ніхто не виграє основні накопичення, накопичення кожного тиражу збільшується на 1 млн. євро. На додаток до самостійної ставку щасливі числа, ви можете також використовувати "швидкий вибір", за допомогою якої сам комп'ютер приваблює нас щасливими числами.

Франція Лото дро по понеділках, середах і суботах.

Якщо ви хочете грати у Франції Loto, необхідно увійти на сайт playhugelottos.com, поклав на ваш рахунок. Наступним кроком у системі дуже просто, досить вибрати великий або використовувати "Швидкий вибір" оплату за ваші ставки і чекати розіграшу, в ході якого він, можливо, ваші номери взяті. Опублікувати на playhugelottos.com і переконайтеся самі, наскільки це просто.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: