piątek, 19 stycznia 2018

A les loteries estrangeres, com ara l'Euro Millions o Powerball, pots jugar de 7 maneres diferents. El jugador té una selecció de 7 paquets atractius:

Paquet estàndard
Aquesta opció de joc molt senzilla i extremadament lucrativa permet als jugadors comprar apostes de loteria alhora, en el període de temps escollit: una setmana, un mes, tres mesos, sis mesos i un any. I tot és un clic del ratolí. Com que la destinació es compra en grans quantitats, el jugador rep automàticament un descompte de fins al 25%.

paquet Super7
Aquest paquet ofereix als jugadors que participen en les seves 7 loteries triades i les mateixes que en el paquet estàndard, les apostes es poden jugar per un període de temps determinat. Els preus d'aquest paquet també es descompten.

paquet Big5
Big5 és un dels paquets de loteria que contenen els 5 Loteries més populars: Euromillions, EuroJackpot, SuperEnaLotto, Mega Millions i Powerball. Jugador tan implicat en tots els 5 triats per la loteria de moment. Aquest paquet ofereix un descompte, segons la seva mida.

sistema de joc
Els jugadors poden augmentar les possibilitats de guanyar afegint tres números addicionals a les vostres plantes i el sistema generarà totes les combinacions possibles utilitzant els números seleccionats per la lotta del jugador.

Joc ràpid
Aquesta opció permet als jugadors seleccionar una loteria preferida i jugar-la per un temps limitat, amb un sol clic. El jugador té l'opció de jugar una planta en cada sorteig de loteria seleccionat per la setmana o el mes.

IntelliPlay
De lo contrario, és un joc intel·ligent que permet als jugadors establir els paràmetres del joc perquè mai no em vaig perdre un sorteig important per a ells. El sistema en nom seu participarà a la loteria, d'acord amb la configuració escollida, per exemple, en el temps que prefereixin, o quan el premi hagi arribat a una determinada mida. Per habilitar aquesta opció, el jugador ha de tenir fons al vostre compte en línia.

Multiplicador
Per una petita tarifa, els jugadors tenen la possibilitat de multiplicar els seus guanys 2, 3 o 4 vegades seleccionant multiplicadors. No s'aplica als guanys del títol I i II.

NO ESPERA MÉS TRANQUIL! JUGA SOBRE centenars de milions Avui! Feu clic al bàner al costat d'ell i subscriu-vos!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: