środa, 9 października 2013

El Gordo κλήρωση , η οποία προέρχεται από την Ισπανία . Απολαύστε την τεράστια δημοτικότητα της χώρας . Όπως πολλοί ως 98 % των Ισπανών αγοράσει στοιχήματα σε κάθε κλήρωση ElGordo . Οι άδειες για το El Gordo Lottery έχει y Apuestas del Estado .

Νίκες στο El Gordo είναι τεράστια ! Μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και € 2,2 δισ. το χριστουγεννιάτικο κλήρωση , η οποία λαμβάνει χώρα στις 22 Δεκεμβρίου . Αυτό το σχέδιο ονομάζεται El Gordo de Navidad . Εκτός από το κύριο βραβείο ElGordo είναι επίσης περισσότερο από 13 000 χρηματικό έπαθλο . Ισοπαλία όπου μπορείτε να κερδίσετε τα μεγάλα ποσά των χρημάτων που είναι : 6 Ιανουαρίου - Sorteo del Niño , 5 Ιουλίου - "Summer Fat " κλήρωση διαρκεί έως και 5 ώρες ! Είναι ορατό από όλους τους Ισπανούς . Η πιθανότητα να κερδίσει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό είναι πολύ υψηλό . Είναι 1 έως 6

Εκτός από αυτές τις losowaniami συγκρατούνται επίσης μια πρόσθετη κλήρωση. Οι τυχεροί αριθμοί που τον Ιανουάριο , Μάρτιο, Μάιο , Ιούλιο και το Νοέμβριο κάθε Κυριακή στις 13:00 ώρα Ισπανίας . Σχέδια που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη . Κερδίζετε εάν τα 78 εκατομμύρια ευρώ για € 655.000.000 . Εισιτήριο για το εργοστάσιο της El Gordo είναι ακριβό , κοστίζει € 200 . Το εισιτήριο είναι χωρισμένο σε 10 μέρη . Μπορείτε να αγοράσετε όλα τα 10 μέρη , ή μόνο μία ή μερικές δεκαετίες - " decimos " . Μία δεκαετία θα κοστίζουν 20 ευρώ. Αν κερδίσετε πέφτει πάνω στο εισιτήριο και ο παίκτης θα αγοράσει , για παράδειγμα, μόνο μια δεκαετία , στη συνέχεια, το βραβείο διαιρείται μεταξύ εκείνων που αγόρασαν " δεκάδες " του εισιτηρίου .

Το El Gordo κλήρωση σας σωστά ανεφάρμοστες 5 αριθμούς από 54 αριθμούς στο κουπόνι " pronósticos » και μια σειρά από τους αριθμούς 0-9 στο κουπόνι " número clave " .

Πώς να παίξετε ElGordo ;
Απλά πηγαίνετε σε οποιαδήποτε σελίδα κάνοντας κλικ στο banner και να καταχωρήσετε το λογαριασμό σας . Μόλις εγγραφείτε , μπορείτε να αγοράσετε κουπόνια για την κλήρωση . Μετά την αγορά, μπορείτε να πάρετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας . Στο προφίλ σας , μπορείτε πολύ εύκολα να διαχειριστείτε τα κέρδη σας . Μάθετε τώρα. Αγορά εισιτηρίων για την ισοπαλία , η οποία λαμβάνει χώρα την Κυριακή τελειώνει στις 15:00 μ.μ. Σάββατο, η οποία ισχύει στην Ισπανία . Εκτός από την αγορά φυτών στο El Gordo , μπορείτε επίσης να αγοράσετε τα φυτά σε άλλα δημοφιλή λαχειοφόρες αγορές σε όλο τον κόσμο , όπως το Euro Millions , το Super Ena Lotto , Ball ρεύματος ή Mega Millions .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: