środa, 9 października 2013

El Gordo лотария , която идва от Испания. Насладете се на огромна популярност в страната. Близо 98% от испанците купуват залози на всеки дроу ElGordo . Лицензиите за El Gordo Тото има у Apuestas дел Estado .

Победи в El Gordo са гигантски ! Можете да спечелите до € 2.2 милиарда в Коледа дроу , който ще се проведе на 22 декември . Този чертеж, се нарича El Gordo де Навидад . Освен голямата награда в ElGordo е също повече от 13 000 награди . При равен , където можете да спечелите големи суми пари са : January 6- Sorteo дел Ниньо , July 5 - "Summer Fat " равенство продължава до 5 часа ! Тя се възприема от всички испанци . Вероятността да спечелите всяка сума пари е много висока. Това е от 1 до 6

В допълнение към тези losowaniami се проведе и допълнителна наравно. Печелившите числа са съставени през януари , март, май , юли и ноември всяка неделя в 13:00 Испански време. Чертежите се проведе в Мадрид . Печелите, ако 78-те милиона евро на 655,00 милиона евро . Билет за завода в El Gordo е скъпо , струва 200 евро . Билетът е разделена на 10 части . Можете да си купите всички 10 части , или само на един или на няколко десетилетия - " decimos " . Едно десетилетие ще струва € 20 . Ако спечелите пада на билет , и играчът ще купуват , например, само едно десетилетие , след което наградата се разделя между тези, които са закупили " десетки " на билета.

The El Gordo лотария правилно неприложими 5 номера от 54 числа в талона " pronósticos " и редица от цифри от 0 до 9 в купон " número разцепи " .

Как да играем ElGordo ?
Просто отидете на всяка страница, като кликнете на банера и се регистрирайте в профила си. След като се регистрирате , можете да се купуват купони за тегленето. След покупката получите потвърждение на поръчката . Във вашия профил, можете много лесно да управлявате вашите печалби. Разберете сега. Закупят билет за жребия , който ще се проведе в неделя приключва в 15:00 ч. на времето Събота, който е валиден в Испания. В допълнение към закупуване на растения в El Gordo , можете да закупите растения към други популярни лотарии по света , като милиони евро , Super Ena Тото , Мощност топка или Мега Милиони .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: