środa, 9 października 2013

El Gordo lutrija , koja dolazi iz Španjolske . Uživajte zemlje ogromnu popularnost . Kao što je čak 98 % Španjolaca kupnju ponude na svakom ždrijebu ElGordo . Licence za El Gordo lutrija y Apuestas del Estado .

Pobjeda u El Gordo su gigantski ! Možete osvojiti i do € 2,2 milijarde dolara u božićnom izvlačenja , koji se održava 22. prosinca . Ovaj crtež je nazvao El Gordo de Navidad . Osim glavne nagrade u ElGordo je i više od 13 000 nagradni fond . Nacrtaj gdje možete osvojiti velike količine novca su : siječanj 6 - Sorteo del Niño , 5. srpnja - " Ljeto Fat " izvlačenja traje do 5 sati ! To je pregledan od strane svih Španjolaca . Vjerojatnost za pobjedu bilo koji iznos novca je vrlo visoka . Je od 1 do 6

Osim ovih losowaniami također održavaju dodatni ždrijeb . Sretni brojevi su izvučeni u siječnju , ožujku , svibnju , srpnju i studenom svake nedjelje u 13:00 španjolske vrijeme . Crteži se održati u Madridu . Možete pobijediti ako sa 78 milijuna eura na 655.000.000 € . Ulaznica za postrojenja u El Gordo je skupo , to košta 200 € . Ulaznica je podijeljena na 10 dijelova . Možete kupiti svih 10 dijelova , ili samo jedan ili nekoliko desetljeća - " decimos " . Jedno desetljeće košta 20 € . Ako pobijedi padne na ulaznici , a igrač će kupiti , primjerice , samo jedan desetljeće , zatimnagrada je podijeljena između onih koji su kupili " desetke " od ulaznica .

El Gordo lutrija li ispravno neprimjenjiva 5 brojeva od 54 brojeva u kupon " pronósticos ' , abroj brojeva od 0 do 9 u kuponskoj " numero clave " .

Kako igrati ElGordo ?
Dovoljno je otići na bilo koju stranicu klikom na banner i registrirati svoj ​​račun . Nakon što se prijavite , možete se kupuju kupone za izvlačenje . Nakon kupnje dobivate potvrdu narudžbe . Na vašem profilu , možete vrlo jednostavno upravljati svoj ​​dobitak . Saznajte sada . Kupiti ulaznice za ždrijeba , koji se održava u nedjelju završava u 15:00 sati u subotu vremenu , što vrijedi u Španjolskoj . Osim kupnje biljke na El Gordo , također možete kupiti biljaka na druge popularne lutrije diljem svijeta , kao što su Super Euro Millions , loto, Ena Power Ball i Mega Millions .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: