środa, 9 października 2013

El Gordo lutrija , koja dolazi iz Španije . Uživajte u zemlji ogromnu popularnost . Čak 98 % od Španaca kupuju ponude na svaki draw ElGordo . Licence za El Gordo lutrija ima y del Estado apuestas .

Pobjede u El Gordo su gigantski ! Možete osvojiti i do € 2200000000 na Božić Draw , koji se održava od 22. decembra . Ovaj crtež se zove El Gordo de Navidad . Osim glavne nagrade u ElGordo je i više od 13 000 novčane nagrade . Nacrtati gdje možete osvojiti velike količine novca su : Siječanj 6- Sorteo del Niño 5. srpnja - "Ljeto Fat " draw traje do 5 sati ! To se gleda od svih Španjolaca . Vjerojatnost za pobjedu bilo koji iznos novca je vrlo visoka . To je 1 do 6

Pored ovih losowaniami također održava dodatni draw . Sretni brojevi su ucrtane u januaru , mart , maj , juli i novembra svake nedjelje u 13:00 Španjolski vrijeme . Crteži se održavaju u Madridu. Pobijedio si , ako 78 miliona evra na 655.000.000 € . Ulaznica za postrojenje u El Gordo je skupo , košta 200 € . Karta je podijeljena na 10 dijelova. Možete kupiti svih 10 dijelova , ili samo jedan ili nekoliko desetljeća - " decimos " . Jedne decenije će koštati 20 € . Ako pobijedite pada na kartu , a igrač će kupiti , na primjer , samo jedan decenije, zatim nagrada je podijeljena između onih koji su kupili " desetine " ulaznice .

El Gordo lutrija vas dobro neprimjenjiv 5 brojeva od 54 brojeva u kupon " pronósticos " i niz brojeva od 0 do 9. u kupon "Identifikacijski broj clave " .

Kako igrati ElGordo ?
Samo idite na bilo koju stranicu klikom na banner i registrujte vaš račun . Nakon što se prijavite , možete kupovati kupone za izvlačenje . Nakon kupovine dobijete naređenje potvrdu . Na svoj ​​profil , možete vrlo jednostavno upravljati vaš dobitak . Saznajte sada . Kupovine karata za remi , koji se održava u nedjelju završava u 15:00 sati u subotu vrijeme , što važi u Španiji . Osim kupnje biljke na El Gordo , također možete kupiti biljke na druge popularne lutrije diljem svijeta , kao što je Euro Millions , Super Lotto Ena , Power Ball i Mega Millions .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: