środa, 9 października 2013

El Gordo loterie, která pochází ze Španělska. Užijte země obrovskou popularitu . Celých 98% Španělů koupit sázek na každé losování ElGordo . Licence pro El Gordo loterie y Apuestas del Estado .

Výhry v El Gordo jsou obrovské ! Můžete vyhrát až € 2,2 miliardy EUR na vánoční losování , která se koná 22. prosince . Tento výkres se nazývá El Gordo de Navidad . Kromě hlavní ceny v ElGordo je také více než 13 000 prize money . Nakreslete kde můžete vyhrát velké částky peněz jsou : leden 6 Sorteo del Niño , 5. července - " Letní Fat " draw vydrží až 5 hodin ! To je viděn všech Španělů . Pravděpodobnost výhry jakékoliv množství peněz , je velmi vysoká. Je 1 až 6

Kromě těchto losowaniami se konají také další remízu . Lucky čísla jsou vypracovány v lednu , březnu, květnu, červenci a listopadu každou neděli v 13:00 španělského času. Kresby se konají v Madridu. Vyhráváte, pokud 78 milionů eur na 655 milionů eur . Vstupenka na závod v El Gordo je drahé , stojí 200 eur . Tiket je rozdělena do 10 částí. Můžete si koupit všech 10 dílů, nebo pouze jeden nebo několik desítek let - " decimos " . Jedna dekáda bude stát 20 eur . Pokud vyhrajete padá na letence, a hráč bude kupovat , například jen jedno desetiletí , pak je cena rozdělena mezi ty, kteří si koupili " desítky " na lístku.

El Gordo loterii, správně nepoužitelné 5 čísel z 54 čísel na tiketu " pronósticos " a řada čísel od 0 do 9 v kupónové " numero přídrželi " .

Jak hrát ElGordo ?
Stačí přejít na libovolnou stránku kliknutím na banner a zaregistrujte svůj účet. Jakmile se zaregistrujete , můžete si kupovat kupóny na remízu . Po zakoupení dostanete potvrzení objednávky . Na vašem profilu , můžete velmi snadno spravovat vaši výhru . Zjistěte nyní . Zakoupit vstupenky na remízu , která se koná v neděli končí v 15:00 hod. v době sobotního který je platný ve Španělsku. Kromě nákupu rostlin v El Gordo , můžete si také koupit rostliny, do dalších populárních loterií po celém světě, jako je Euro Millions , Super Ena Lotto Power míč nebo Mega Millions .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: