poniedziałek, 10 czerwca 2013


Keď bol austrálsky Powerball lotérie? 
Austrálsky Powerball lotérie bola založená v roku 1996. 

Kto založil austrálsky Powerball? 
Austrálsky Powerball bol vytvorený Lotterywest. 

Aká je suma, ktorú môžete vyhrať v austrálskej Powerball? 
Austrálsky Powerball výhry sú obrovské a dosahujú aj niekoľko desiatok miliónov dolárov. Jeden z najväčších víťazov sú nasledovné: 58700000 dolár v roku 2008 a 80000000 dolár v roku 2009. Takže poďme hrať, pretože si môžete byť vlastníkom bohatstva. 
OzPowerball Jackpot
Aká je minimálna akumulácia (jackpot), v austrálskej Powerball? 
Začiatočná predpokladaná jackpot je 3.000.000 amerických dolárov a rastie každým remízu, ak žiadna zo všetkých čísel správne. 


Aké sú pravidlá hry v austrálskom Powerball? 
Ak chcete hrať austrálsky Powerball vybrať 6 čísel 1 až 40 a ďalšie číslo od 1 do 20 v porovnaní s inými austrálskej lotérii Powerball Pravidlá sú veľmi jednoduché, a šanca na víťazstvo obrovský. 

Kedy austrálsky Powerball lotérie? 
Austrálskej Powerball Kresby sa konajú vždy vo štvrtok 22:45 v Austrálii. 

Ako je splatná v austrálskom vyhrať Powerball? 
Vyhral Austrálčan Powerball sa vypláca ako jedinej splátke. Od víťazstva nie je účtovaný poplatok. Víťaz má rok dostať cenu. 

Ako hrať austrálsky Powerball? 
Je to veľmi jednoduché! Len click here alebo na banner vyššie. Keď sa zaregistrujete on-line platbu cez peniaze, ktoré míňame za lotérií. To možno vykonať napríklad kreditnou kartou alebo bankovým prevodom. Potom môžete zvoliť vaše šťastné čísla. Samozrejme, že všetky Thi trezor a dostať potvrdzovací e-mail. Okrem austrálskej Powerball, môžete hrať aj ďalšie lotérie ako Power loptu, kde akumulácia dosiahnuť až 500 miliónov dolárov Euro Millions, Mega Millions lotérie a super-ena. Overte si to teraz! Nové Lamborghini a vily s bazénom sú na dosah ruky!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: